HABERLER

  • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

    Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor.

    DEVAMINI OKU
  • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

    “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu.

    DEVAMINI OKU
  • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

    Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı.

    DEVAMINI OKU
  • Ülker’den robot projesi

    Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak.

    DEVAMINI OKU
  • Ülker’den uluslararası birincilik

    Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker; çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG-Environmental, Social & Governance) performansıyla kendi kategorisinde dünya genelinde değerlendirilen şirketler arasında birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Ülker ayrıca Borsa İstanbul’da işlem gören tüm sektörlerden 108 şirket arasında da ilk sıranın sahibi oldu.

    DEVAMINI OKU
  • bizz@kampüs’ün 13. yılında fikirler Ülker Çizi için yarışacak

    Gençlerin her yıl farklı Ülker markası için pazarlama odaklı stratejiler geliştirdiği ‘bizz@kampüs’ yarışmasında geri sayım başladı. Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencilerinin Ülker’in ikonik lezzetlerinden “Çizi” için yarışacağı bizz@kampüs’te başvurular 15 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Yarışmada ilk 3’e giren takımlara toplam 165 bin TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı verilecek.

    DEVAMINI OKU
  • Ülker, dokuz aylık bilançosunu açıkladı

    Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, 2023 yılının dokuz aylık döneminde hem Türkiye hem de ihracat ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümeye devam etti. Şirket cirosunu 32 milyar TL’ye ulaştırdı.

    DEVAMINI OKU
  • Ülker ve TFF geleceğin yıldız futbolcu kızlarını arıyor

    Sporu ve sporcuyu destekleyen lider gıda şirketi Ülker, Türkiye Futbol Federasyonu’yla beraber TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesini hayata geçiriyor. U15 Milli Takımı için futbolcu havuzunu genişletmek ve kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak için tasarlanan projeye 2009-2010-2011 doğumlular katılabilecek. Katılımcılar, Kadın Milli Takım Teknik Direktörleri tarafından belirlenen hareketleri içeren videolarını ulkeryildizkizlar.tff.org sitesine yükleyerek seçmelere dahil olabilecekler.

    DEVAMINI OKU