HABERLER

24 Nisan’da 62 ilde düzenlenecek Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin ön gösterimi Arhavi’de yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ülker’in çocuklara hediyesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin ön gösterimi Artvin’in Arhavi ilçesinde yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ülker’in çocuklara hediyesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin ön gösterimi Artvin’in Arhavi ilçesinde yapıldı. Şenlik kapsamında gösterilecek “Karlar Ülkesi” filmini yüzlerce çocuk heyecan ve coşkuyla izledi. Çarmıklı Kültür Merkezi’nde yapılan film gösterimlerinde salonlar tamamen doldu. Çocuklar gösterim öncesi ve sonrasında Arhavi Gösteri Merkezi’nde kurulan şenlik alanında gönüllerince eğlendiler.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker: “Burada çocukların bu heyecan ve neşesine ortak olmak, onlara mutluluk verebildiğimizi görmek Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin amacına ulaştığını gösteriyor. 7 sene önce 33 il ile başladığımız şenliğimiz artık gelenekselleşti. Bugün 62 ilde on binlerce çocuğun hafızasında güzel anılar bırakıyoruz. Bu bizim markamız için çok büyük bir kazanç. Hedefimiz 2015 yılında 1 milyon çocuğu sinema ile buluşturmak.”

Her sene 23 Nisan haftasında heyecanla beklenen Ülker Çocuk Sinema Şenliği, bu yıl 24 Nisan’da 7. kez perde açacak. 6 yılda 750 bini çocuk toplam 912 bin kişiye ulaşan şenlik, bu yıl 62 ilde düzenlenerek Türkiye’nin en kapsamlı çocuk şenliği olma özelliğini sürdürecek.

Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl çocukları tüm aileye hitap eden ve güvenilir eğlencenin adresi The Walt Disney Company Türkiye işbirliğiyle Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi” ile buluşturuyor.

Her yıl 23 Nisan haftasında düzenlenen, Türkiye’nin en yaygın çocuk etkinliği olma özelliğine sahip Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl da geleneği bozmuyor. Bu sene 24 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan şenlik, ayrıcalıksız olarak tüm çocukları sinema ile buluşturmayı, hayatlarında mutlu bir an yaratmayı amaçlıyor. Bu yıl Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında, 62 ilde tüm çocuklar Disney Channel’ın sevilen çizgi filmlerinden kısa bir derlemenin ardından Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi”ni sinemalarda ücretsiz olarak izleyebilecek.

Elde ettiği uluslararası başarıların yanı sıra, Disney’in Türkiye’de şimdiye dek en iyi açılışını yapan ve en yüksek hasılat elde eden animasyon filmi olma özelliği de taşıyan Karlar Ülkesi’nde; korkusuz ve iyimser Anna, Arendelle krallığını sonsuz kış içinde bırakan kız kardeşi Elsa'yı bulmak üzere, dayanıklı dağ adamı Kristoff ve onun sadık ren geyiği Sven ile birlikte efsanevi bir maceraya çıkar. Bu macera sırasında gizemli yaratıklarla ve eğlenceli bir kardan adam olan Olaf ile karşılaşan Anna ve Kristoff, krallığı kurtarma mücadelelerinde doğa şartları ile de savaşırlar. Karlar Ülkesi seyircileri, ülkelerini kurtarmak isteyen bu cesur kahramanların komik ve fantastik öyküsüne şahit olacak. Filmin yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee yapıyor.

Türkiye’nin aynı anda en fazla ilde çocuğa ulaşabilen sosyal sorumluluk projesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği, her yıl Yıldız Holding ve şirketlerinden 600’ü aşkın gönüllünün çalışmasıyla hayata geçiriliyor. Şenlik, Ülker ve markalarının çeşitli aktiviteleri ve sinema çıkışında dağıtılacak hediye kutuları ile de renkleniyor.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU