HABERLER

Alpella Çikolatalar Audi TT Kazandırıyor!

Alpella Çikolata ambalajlarındaki şifreyi gönderenler arasından yapılacak çekilişle 3 kişi Audi TT, 30 kişi Playstation 3 ve 300 kişi de iPod shuffle kazanacak. Her hafta en çok şifre gönderen 1 kişi ise Honda Scooter’ın sahibi olacak. Yüzlerce milli takım forması ve yüz binlerce Turkcell kontörü de şifre gönderenleri bekliyor. Kampanyaya katılmak için 12 Mart 2008’e kadar Alpella Çikolata ambalajlarından çıkacak şifreyi Turkcell 2252’ye göndermeniz ya da www.alpella.com adresine bilgilerinizi kaydetmeniz yeterli!

Türkiye’nin en genç çikolata markası Alpella, şimdi gençleri birbirinden değerli hediyelerle ödüllendiriyor. 12 Mart 2008 tarihine kadar sürecek olan kampanyada Honda Scooter’dan Playstation 3’e kadar pek çok muhteşem hediye gençleri bekliyor. Kampanyanın büyük ödülü ise herkesin hayalini süsleyen otomobil Audi TT…

Kampanyaya katılmak için yapılması gereken çok basit. Birbirinden lezzetli Alpella Çikolatalarını tükettikten sonra ambalajda yer alan 10 haneli şifreyi ad, soyad ve adres bilgilerini, kelime aralarında birer boşluk bırakarak Turkcell 2252’ye göndermek yeterli. Ayrıca www.alpella.com web sitesinden de ücretsiz olarak aynı bilgilerin kaydı ile kampanyaya katılmak mümkün.

Her hafta en çok şifre gönderen 1. kişi Honda Scooter kazanacak. Yüzlerce Milli Takım forması ve yüz binlerce kontör de şifre gönderenleri bekliyor. 12 hafta sonunda yapılacak çekilişte ise tam 300 iPod shuffle, 30 Playstation 3 ve 3 Audi TT’nin sahipleri belli olacak.

Çekiliş, 24.03.2008, Pazartesi günü, saat 16.00’da noter huzurunda yapılacak. Kazanan talihliler, 31.03.2008 Pazartesi günü Posta gazetesi Türkiye baskısında duyurulacak.

Bu kampanyaya sadece, Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan kısa mesaj gönderenler katılabilir. Çekilişe katılım Turkcell Faturalı için 1 kısa mesaj (1 kısa mesaj = 0.17 YTL, KDV dahil ÖIV hariç), Hazır Kart ve Muhabbet Kart için 2 kontör olarak ücretlendirilir. Turkcell kısa mesaj ve kontör birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılanlara gönderilen geri dönüş mesajları, Alpella tarafından karşılanmaktadır.

Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Yüklenen hediye dakikalar sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura dönemi içerisinde kullanılması gerekmektedir.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU