HABERLER

Beşiktaşlı Yusuf’un enerjisi Metro’dan…

Bu sezonun başarılı futbolcusu Yusuf Şimşek, Metro’nun verdiği enerji ile kale direğini önce yamulttu, sonra eski haline getirdi. Yusuf’un oynadığı Metro reklam filminin çekimleri BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Beşiktaşlı Yusuf'un Kale Direğini Yamultan Şutu!Görselin yüksek çözünürlüklü hali için tıklayın...

 Nefis karameli, yumuşacık nugası ve çikolatası ile anında enerji veren Metro, bu kez BJK’lı futbolcu Yusuf Şimşek’e enerji verdi. Son reklam filminde enerji verdiğini esprili şekilde anlatan Metro’nun yeni reklam filminde futbol sahalarından bir enerji anı yine esprili bir şekilde canlandırılıyor.

Kupa ve lig şampiyonu Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Şimşek kaleye şut çekiyor ve kale direğinin yamulmasına sebep oluyor. Herkesin şaşkın bakışları devam ederken bu kez bir sonraki atışını yapıyor ve direğin eski haline dönmesini sağlıyor.

Metro’nun reklam filminde Yusuf Şimşek’e, PAF Takımından oyuncular eşlik etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan çekimler 3 saatte tamamlandı. Alametifarika ajansı tarafından hazırlanan reklam filminin prodüksiyonunu Film Colony, yönetmenliğini ise Boğaçhan Dündar üstlendi.

“Enerji geliyorum demez” sloganı ile tanıtılan Metro, Türkiye’de çikolata kaplamalı ürünler kategorisinin en çok tercih edilen ve en sevilen ürünlerinden bir tanesi. Metro, karamel, nuga ve çikolatanın mükemmel birleşiminden oluşuyor. Geçen yıl tüketicilerin beğenisine sunulan Metro Nut ile bu lezzetli birleşime bir de fındık eklenmiş oldu. Metro Nut’ta, Türk tüketicisinin en çok sevdiği çeşnilerden olan fındığın enerjisi Metro ile buluşturuldu.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU