HABERLER

Cafe Crown’da herkesin favori bir pastası olacak

Cafe Crown kış sezonu mönüsünü pastalarla zenginleştirdi. Pastacı Senem Betil, Cafe Crown pastalarını yeniden yorumladı ve 6 özel pastayı kış için hazırladı. Senem Betil’in yorumuyla hazırlanan pastalardan Karaorman yeni yıl tadı olarak vitrine çıktı

Cafe Crown yeni sıcak içecekler ve pastalarla zenginleştirdiği 2008 - 2009 kış mönüsünü kasım ayında konuklarına sunmaya başladı. Cafe Crown’un yeni mönüsünü Yıldız Holding Sıcak İçecekler ve Premium Ürünler Grup Koordinatörü Aydın Acun anlattı. Yeni mönüde yer alan 6 yeni pasta ve 4 farklı içecek bu sezonun gözdesi olacak.

Aydın Acun, Cafe Crown’da geniş yiyecek ve içecek mönüsü ile fark yarattıklarını belirterek şunları söyledi: “Kahve, özel harman demleme çay ve meşrubat çeşitleri ile konuklarımıza içecekte 37 seçenek sunuyoruz.  Tosttan salataya farklı toplam 40 yiyecek alternatiflerimiz bulunuyor. Özel sunumumuzla da fark yaratıyoruz. Konuklarımıza konforlu bir ortamda kaliteli hizmet veriyoruz. İçeceklerimizi, özellikle kahveleri, karton bardakta değil, özel olarak dizayn ettirdiğimiz, kahve kokusunu ve tadını maksimum düzeyde yaşamayı sağlayan porselen fincanda sunuyoruz. Türk tüketicisi için özel anlam taşıyan Türk kahvesini ise porselen bir tepside, lokum ve su ile birlikte yani geleneksel sunum şekliyle ikram ediyoruz.”

Yepyeni 6 adet pasta
Cafe Crown’un yenilenen mönüsünde taze pişirilen poğaça ve börek gibi çeşitlerin yanı sıra pasta konusuna da ağırlık verildi. Bunun üzerine Haziran ayında pastacı Senem Betil ile işbirliğine başlandı. 4 ay gibi kısa bir zamanda mönü gözden geçirilerek 6 pasta mönüde bırakıldı. Ardından Türk tüketicisinin en çok tercih ettiği tatlarla 6 yeni pasta hazırlanarak mönüye dahil edildi.

Bu işbirliğinin ürünü olarak Anadolu, Limonlu, Karamelli, Crown Çikolatalı, Chocolate Marble ve Karaorman pastaları Cafe Crown şubelerinde tüketicilerin beğenisine sunuldu. Aydın Acun, yeni pastaları, diğer bütün Cafe Crown ürünlerinde olduğu gibi Türk damak tadını dikkate alarak geliştirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Pastalarımızı en kaliteli malzemelerle, özel seçilmiş meyve ve çeşnileri kullanarak özenle üretiyoruz. Cafe Crown, kaliteli ve lezzetli pasta yemek isteyenlerin adresi olacak. Cafe Crown’da herkesin favori bir pastası olacağına eminiz. Antepfıstıklı pastamız Anadolu’nun herkes tarafından çok sevileceğine eminiz. Anadolu, Türkiye’deki en iyi Antepfıstıklı pasta oldu. Pasta konusunda yeniliklerimiz bu ürünlerle sınırlı değil. Özel günlerde yepyeni pasta çeşitleri ile de konuklarımıza farklı lezzet alternatifleri sunacağız.”

Özel günler için geliştirilen ürünlerden ilki Karaorman Pastası oldu. Karaorman yeni yıla tatlı yiyerek girmek isteyenler için özel olarak üretildi. Senem Betil, bir Alman pastası olan Karaorman’ın dünyada severek tüketilen klasik bir pasta olduğunu belirterek şunları söyledi: “Karaorman’ı hayatın bir yansıması olarak görüyorum. Vişne ve çikolata tatlarını birleştiren bu pastanın içinde tatlı ve ekşi ile çikolata ve beyaz krema lezzetleri bulunuyor. Birbirine zıt lezzetler olmasına rağmen bütününde herkesin yediğinde mutlu olduğu bir pasta. Biz de Cafe Crown’da konuklarımıza yedikleri zaman mutlu olacakları bir ürün sunmak istedik ve bu klasik lezzeti Cafe Crown konukları için yeniden yorumladık. Herkese şimdiden hayatın ‘tatlı’ anlarıyla dolu bir 2009 diliyorum.”


6sı bir arada…
Karaorman Pastası: Vişne ve çikolatayı buluşturan Karaorman’ı hayatın yansıması olarak tanımlıyoruz. Pastanın içinde tatlı ve ekşi ile çikolata ve beyaz krema lezzetleri bulunuyor. Birbirine zıt lezzetler olmasına rağmen bütününde herkesin yediğinde mutlu olduğu bir pasta.

Anadolu: Antepfıstığı herkes tarafından sevilen bir tat. Son derece hafif, bol Antepfıstıklı, tam “Fıstık” gibi bir pasta!

Limonlu Pasta: Limonlu krema, portakal şekerlemesiyle farklı bir lezzet kazanıyor, ekşi limon tatlı bir hal alıyor.

Karamelli: Bu pastada 7’den 70’e herkesin sevdiği karamel tadı, bademle birleştirildi. Yerinde duramayan, yaramaz bir pasta yaratıldı.

Chocolate Marble: Klasik brownie’nin beyaz çikolatayla birleşimi… Hem sofistike hem de göz kırpan yaramaz bir hali var.

Crown Çikolatalı: Hiç kimsenin hayır diyemediği çikolatanın en yoğun hali…

Cafe Crown Hakkında:
İlk şubesini 2003 yılında açan ve o tarihten itibaren istikrarlı bir büyüme izleyen Cafe Crown, bugün Türkiye’nin 8 ilinde 31 şube ile konuklarına hizmet veriyor. Cafe Crown’u tüketicilerin gözünde farklılaştıran en önemli özellik çok geniş bir yiyecek ve içecek mönüsü sunması…

Konuklara 37 farklı içecek ikram ediliyor. Kahve severlere 45 çeşit kahve; çay severlere Cafe Crown’a özel olarak geliştirilen bir harmanla hazırlanan demleme çay sunuluyor. Cafe Crown’un yiyecek mönüsü de çok geniş; 20 sandviç ve tost çeşidi, 9 çeşit salata ve makarna, 11 farklı pasta bulunuyor.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU