HABERLER

Daha uygun fiyata daha fazla Chewy

Şimdi Eko Pack’lerle daha uygun fiyata, yepyeni kolay taşınan kutusunda daha fazla Chewy satın alabileceksiniz. Dişlerinizin sağlığını ve doğal beyazlığını korumaya yardımcı olan Chewy, aynı zamanda hiçbir yapay renklendirici içermiyor.

Hiçbir yapay renklendirici içermeyen Chewy 2’si 1 Arada ve Chewy Beyaz Dişler, şimdi cebinizde, arabanızda, evinizde rahatça kullanabileceğiniz ekonomik kutularda satışa sunuldu. Kolay taşınan ve az yer kaplayan yeni Eko Pack’ler 40 adet şekersiz tatlandırıcılı draje sakız içeriyor ve 3.5 YTL’den satılıyor.

Doğal nane aromalı şekersiz tatlandırıcılı draje sakız Chewy 2’si 1 Arada, içerdiği etken maddeler Xylitol ve gerçek nane yaprakları sayesinde ağızda asit oluşumunu engelleyerek dişlerin korunmasına yardımcı oluyor.

Beyaz Dişler ise formülündeki doğal karbonat sayesinde düzenli kullanıldığında dişlerin doğal beyazlığını korumaya yardımcı oluyor.

Chewy’nin diğer çeşitleri Meyve Bahçesi ve Damla Tanesi de yakın zamanda bu ekonomik ve kolay taşınan paketlerle piyasaya sunulacak.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU