HABERLER

Dankek’ten evde yapılmış gibi “Ev Kek”

Ülker Dankek “olmaz deme olabilir” dedi sanki evde yapılmış gibi kakaolu portakallı ve havuçlu tarçınlı iki çeşit “Ev Kek”i tüketicinin beğenisine sundu.

Ülker Dankek “olmaz deme olabilir” dedi sanki evde yapılmış gibi kakaolu portakallı ve havuçlu tarçınlı iki çeşit “Ev Kek”i tüketicinin beğenisine sundu.

Kek pazarındaki uzmanlığı ile dikkat çeken Dankek’ten yeni bir kek. Adeta evde yapılmış gibi olan “Dankek Ev Kek” iki farklı çeşidi ve iki farklı boyuyla tüketicisiyle buluştu.

Evde yapılmış kek lezzetinde, yuvarlak ve ortası delik formuyla büyük boy ve aynı lezzette küçük boy olarak, Kakaolu Portakallı ve Havuçlu Tarçınlı çeşitleriyle piyasaya çıktı.

Büyük boy Dankek Ev Kek’lerin içinde özel soslar da bulunuyor. Kakaolu kek portakal sosu ile havuçlu tarçınlı kek de karamel sosu ile lezzetini katlıyor. Soslar paketin içinde ayrı olarak yer alıyor. Soslu ve sossuz tercihe göre iki farklı kullanım imkanı sunuyor.

Dankek Ev Kek, kek severlerin hayatına kolaylık ve lezzet getirecek. Ev Kek misafirlere evde hazırlanmış kek iddiasıyla sunulabilirken, Mini Ev Kek ile aynı lezzeti büyük küçük her yerde yaşamak mümkün olacak.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU