HABERLER

"Engel Tanımayanlar" futbol aşkı için bir araya geldi

Engelli vatandaşlar, Futbol Geliştirme Merkezi tarafından Ülker ana sponsorluğunda düzenlenen “Engel Tanımayanlar Şenlikleri”nde buluştu. Bugüne kadar 12 ilde 6 bini aşkın engelliyi yeşil sahalarda buluşturan şenlikte milli sörfçü Çağla Kubat ve spor dünyasının sevilen ismi Güntekin Onay da engellilere destek verdi.

Engelli vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerini desteklemek adına Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi ve HERKESiçinFUTBOL-Grassroots ana sponsoru Ülker tarafından düzenlenen “Engel Tanımayanlar Şenlikleri” devam ediyor. Üç haftada düzenlendiği 12 ilde 6 bini aşkın engelliyi futbol çatısı altında toplayan şenlik, bu hafta Darüşşafaka Spor Tesisleri’nde yapıldı. Şenliğe katılan 300’ü aşkın engelliye milli sörfçü Çağla Kubat ve ekranların sevilen yüzü Güntekin Onay destek verdi. Ülker’in ana sponsorluğunu yürüttüğü “HERKESiçinFUTBOL” programı kapsamında yapılan “Engel Tanımayanlar Şenlikleri”, 3 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Türkiye’nin 14 ilinde iki ay boyunca sürecek etkinlikler kapsamında işitme, görme, zihinsel ve bedensel engelli vatandaşların sportif faaliyetler içerisinde daha fazla yer alması amaçlanıyor. TFF Futbol Geliştirme Merkezi Direktörü Ahmet Güvener, Engel Tanımayan Şenliklerine ilişkin “Yürüttüğümüz projelerle herkesin futbola katılabileceğini gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın futbol aracılığı ile sosyalleşmesine katkı yapmak istiyoruz. Futbol oynayan engelli çocuk ve gençlerin eskiye göre bedenen daha sağlıklı, ruhen de çok daha mutlu, kendine güvenli ve uyumlu oldukları kanıtlanmış bir gerçektir” diye konuştu.

TFF Futbol Geliştirme Merkezi HERKESiçinFUTBOL- GRASSROOTS Müdürü Zeynepgül Ene şenlikte yaptığı konuşmada, “Burada çocukların futbol aşkını, azimleriyle neler yapabildiğini gördükçe daha büyük etkinlikler için güç toplamış oluyoruz. İstanbul Şenliği’ne katılan tüm çocuklara, okullara ve bize tesislerini açan Darüşşafaka Okulları’na teşekkür ediyoruz” dedi. 
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU