HABERLER

Godiva, Jonathan Adler'in tasarladığı çikolata odasını Brooke Shields ile tanıttı

Godiva, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı ve benzersiz bir deneyim sunan çikolata odasını çikolataseverlerin beğenisine sundu.

Yıldız Holding’in 2007 yılı sonunda bünyesine kattığı çikolata ustası Godiva, 13. Sevgililer Günü promosyonu dahilinde bir kez daha çikolataseverlere benzersiz bir sürpriz hazırladı.  Godiva’nın Sevgililer Günü kutularından alan bir şanslı çift, New York’ta Bryant Park Otel’de bu yıl ikincisi kurulan “Çikolata Odası”nda (“Chocolate Decadence Suite”) konaklayacağı muhteşem bir New York seyahati kazanacak.  Ünlü tasarımcı Jonathan Adler’in tasarladığı ve Larry Abel Design grubunun hayata geçirdiği Çikolata Odası’nı bu sene Brooke Shields basına tanıttı.

Tanıtımda bir konuşma yapan Godiva CEO’su Jim Goldman “Godiva çikolata ile unutulmaz kutlamalar yaratmaya büyük önem veriyor. Bu sene de Sevgililer Günü için bu unutulmaz tecrübeyi bir çifte yaşatmak istedik.  Bu odayı unutulmaz kılan Jonathan Adler’e teşekkür ederiz.  Bu yıl Sevgililer Günü’nü Çikolata Odası’nda geçirmekten daha iyi bir seçenek düşünemiyorum” dedi.

Çikolata Odası, Jonathan Adler’in imzalı parçalarıyla dolu.  Bu parçalar arasında Adler’in minyatür kadın/erkek figürlerinin çikolatadan insan boyutları ile yapılmış halleri, çeşitli seramik vazo ve dekoratif malzemenin çikolata imitasyonları, mozaikten yapılmış bir çikolata duvarı, çikolata yatak başı ve kanepe kenarları, çikolatadan satranç takımı gibi öğeler bulunuyor.  Çikolata Odası’nda Adler’in Utopia, Bargello ve Menagerie Koleksiyonlarının öğeleri değişik odalarda kullanılıyor.

Godiva’nın sunduğu bu unutulmaz haftasonu, Çikolata Odası’nda konaklamanın yanı sıra New York Rockefeller Center’daki Godiva butiğinde özel alışveriş imkanı, bir yıllık Godiva ürün paketi ve çikolatayla ilgili başka aktiviteler de içeriyor.  Çikolataseverler, bu promosyona, Godiva’nın Sevgililer Günü için hazırladığı özel kırmız kadife ve organzadan kalp şeklinde kutulardan çıkacak sertifikalar ile katılabiliyorlar.  Kutuların içinde Godiva’nın benzersiz sütlü, bitter, beyaz, pralinli, fındıklı, meyveli ve karamelli çikolata çeşitleri bulunuyor.

Yıldız Holding hakkında
Türkiye’nin hızlı tüketim alanında öncü grubu Yıldız Holding, faaliyetlerine 1944 yılında Ülker markasıyla bisküvi üreterek başladı. Yıldız Holding bugün 65 üretim ve pazarlama şirketiyle bisküviden çikolataya, gazlı içeceklerden süt ve sütlü ürünlere, bebek mamasından kişisel bakım ürünlerine ve ambalaja kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor. Bu büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük hammadde alıcısı konumunda bulunan Yıldız Holding, doğrudan 100 bin, dolaylı olarak ise 500 bin kişinin geçimine katkıda bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında toplam 40 fabrikada üretim yapan Yıldız Holding şirketleri, sadece ülkesinde değil, bölgesinde de öncü kimliğini koruyor.

Godiva hakkında
Belçika ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üretim tesisleri ile Godiva dünya Premium çikolata kategorisinin lideri olarak tanınmaktadır. Ünlü truffle ve dolgulu çikolataları, Avrupa stili bisküvileri, gurme kahve ve sıcak çikolatalarıyla Godiva 80 yılı aşkın bir süredir sürekli mükemmeliyetçilik ve inovasyon prensiplerine sadık çalışmaktadır.

Jonathan Adler Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri’nde halen yedi dükkanı bulunan Jonathan Adler, 15 yıldır kendi adına kurduğu şirket çatısı altında seramik ürünleri, mefruşat, yemek takımları, halılar, yastık ve aydınlatma ürünleri gibi ev dekorasyon malzemeleri tasarımları yapıyor.  Adler’in tasarım estetiği canlı renkleri, modernist yaklaşımı ve çarpıcı grafiklerle kendilerini belli ediyor.  Adler’in sloganı “Mirasçılarınızın üzerine savaşmayacağı bir şey yapmayız!”. Kendi dükkanları haricinde tüm dünyada 1000’e yakın noktaya ürünleri dağıtılan Adler, Bravo kanalında yayınlanan “Top Design” adlı yarışmada da jüri üyeliği yapıyor.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU