HABERLER

Hanımeller, Bir Kişiyi Annesiyle Paris’te Ağırlayacak

Anneler günü için özel bir ürün çıkartan Hanımeller, hazırladığı kampanya ile de annesi için en güzel mesajı hazırlayan bir kişiyi annesiyle birlikte Paris’te saray gibi bir otelde ağırlayacak.  

Hanımeller Anneler Günü Özel Ürün “Anne eli değmiş gibi” lezzetli ürünleriyle farklı bir tat yakalayan Hanımeller, kendisine ilham kaynağı olan annelere, bu Anneler Günü’nde de özel bir teşekküre hazırlanıyor. Sınırlı sayıda üretilecek çiçek şeklinde özel anneler günü ürünü ile damaklarda ayrı bir tat bırakacak olan Hanımeller “Anneciğim seni saraylarda yaşatacağım” kampanyası  ile de bir kişiyi annesiyle Paris’te saray gibi bir otelde ağırlayacak. 

İsteyenlerin www.senisaraylardayasatacagim.com adresinden internet ile, tüm operatörlerden 7444’e kısa mesajla veya WAP yoluyla katılabileceği kampanyada  “Annelerin sultanı benimki çünkü…” cümlesini tamamlayanları özel hediyeler bekliyor. 1 Nisan - 8 Mayıs 2009 tarihleri arasında sürecek kampanya sonunda en çok oyu olan ilk 30 mesaj, özel olarak oluşturulacak juri tarafından değerlendirilecek.  Annesinin neden kendisi için sultan olduğunu en iyi şekilde ifade eden ve birinciliği kazanan kişi annesi ile birlikte 3 gece 4 gün, Paris’te 18. yüzyılda saray olarak da kullanılmış Hotel de Crillon’da Hanımeller’in misafiri olacak.
 
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU