HABERLER

Hanımeller Burma

Ülker Hanımeller’den kurabiye dünyasında bir yenilik daha: Hanımeller Burma

Anne eli değmiş gibi lezzetli Hanımeller, Burma markasıyla badem ezmeli ve fındık dolgulu yepyeni iki çeşidi sizlerin beğenisine sunuyor.

Ülker 2008’e yeni bir kurabiye ile ‘merhaba’ diyor: Hanımeller Burma… Her yenildiğinde lezzeti, tazeliği ve zengin malzemesi ile annenizin yaptığı kurabiyeleri hatırlatan Hanımeller’in yeni çeşidi Burma, yumuşacık özel hamuru ve burgu şekli ile Türkiye’de bir ilk.

Badem ezmesini kurabiye içinde sunan ilk ürün olma özelliğine sahip olan Hanımeller Burma, ağızda dağılan yumuşak kurabiyesi ile, annenizin yaptığı kurabiyeler kadar taze ve lezzetli. Zengin badem ezmesi veya fındık dolgusu sayesinde tadına doyamayacağınız iki çeşidi ile hem misafirlerinize ikram edebileceğiniz hem de çay yanında keyifle tüketebileceğiniz farklı bir alternatif olacak.

Kurabiye segmentinde lider olan Hanımeller, her sene ürün portföyüne eklediği yenilikçi ürünlerle tüketiciye farklı kurabiyeler sunmaya devam ediyor.

Hanımeller, anne eli değmiş gibi lezzetli…

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU