HABERLER

Hepimizin Daha Fazla Doğa’ya İhtiyacı Var

Doğanın tüm güzelliğini ve tatlarını içinde bulunduran Doğa’nın iki yeni ve öncü ürünü tüketicisi ile buluşuyor: Nutridigest Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği ve Doğa Lite & Sweet Esmer Küp Şeker

Türkiye’de doğal ve fonksiyonel gıdanın öncüsü Doğa, piyasaya sürdüğü yepyeni ve ayrıcalıklı iki ürünü ile doğal beslenme tutkunlarını bir kez daha sevindiriyor. Nutridigest Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği ve şeker bitkisi Stevia ile tatlılığı artırılmış Esmer Küp Şeker Doğa Lite & Sweet, raflarda yerini aldı. Bu iki değerli ürün, sundukları faydalarla, metabolizmanın işleyişine olan katkılarıyla ve %100 doğal içerikleri ve lezzetleri ile tüketicilerin gönlünde taht kuracak.

Sindirim sisteminizin keyfi yerine geliyor!

Sindirim sorunu çekenler ve dengeli beslenmek isteyenler için aynı zamanda bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan Nutridigest Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği ile tanışmanın zamanı geldi. Mide ve safra asitlerine dayanıklı canlı probiyotik kültür ve karahindiba kökünden elde edilmiş doğal prebiyotik lifler içeren Nutridigest Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği, düzenli kullanımla etkisini hızla gösteriyor. Düzene giren sindirim sisteminiz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor.

Türkiye’nin ilk kuru probiyotik gıdası olan Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği’nin içerdiği yüksek orandaki prebiyotik lifler, probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişmesini ve yaşamasını sağlıyor. Bu bakteriler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı oluyor.

Hayallerinizdeki Esmer… Doğa Lite & Sweet Küp Şeker.


Artık, şekerin tatlılığından vazgeçemeyen ama hem kalorisinden çekinen hem de yapay tatlandırıcılardan uzak durmak isteyenler için benzersiz bir seçenek var. Şeker bitkisi Stevia ile tatlılığı artırılmış Esmer Küp Şeker Doğa Lite & Sweet’in içeriğinde doğal olmayan hiçbir tatlandırıcı madde bulunmuyor ve hem alıştığınız tatlılığı sağlıyor hem de %50 daha az kalori içeriyor.

Güney Amerika’da yetişen ve “şeker bitkisi” olarak bilinen Stevia Rebaudiana, esmer şekerin tatlılığının güçlendirilmesinde kullanılıyor. Yapraklarında bulunan steviosid isimli bileşen sayesinde hiç kalori içermeden normal şekerin yaklaşık 200 katı daha güçlü bir tatlılık sunuyor. %100 doğal Stevia bitkisi özü sayesinde, tat düzeyi %100 oranında artarken, %50 daha az kalori almanız sağlanıyor.

İdeal tatlılık düzeyi, %50 daha az kalori, beyaz şekere göre daha yüksek vitamin-mineral ve %100 doğallık… Bir şekerden beklediğiniz her şey Doğa Lite & Sweet’te var.

Bu iki yeni ürünle Doğa, yıllardır öncülüğünü yaptığı doğal ve fonksiyonel ürünler pazarındaki yerini daha da sağlamlaştırırken, sağlıklı beslenen bilinçli tüketicilerin de vazgeçilmez tercihi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor.


DOĞA HAKKINDA
Türkiye’nin doğal gıda üreticisi Doğa Bitkisel Ürünler, 1989 yılında Dr. Feryal Menemenli tarafından kuruldu. 2008 yılında Yıldız Holding’le işbirliğine giden Doğa, ürettiği yüzde yüz doğal ve katkısız besinlerin özgün yapısı, kalitesi ve çeşitliliği ile sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin güvenini kazandı.

Doğa Bitkisel Ürünler, fonksiyonel, organik ve geleneksel bitkisel çaylar, lifli fonksiyonel gıdalar, katkısız, şeker ilavesiz marmelatlar, Sherbet ve esmer şeker kategorilerinde üretim yapıyor.
Daha fazla bilgi için: www.doga.com
    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU