HABERLER

Hokus pokus… İşte sana karpuzlu sakız!

Dubix Sihir Mix, çocuğunuzun keşfetme heyecanını yaşaması için eğlenceli ve yeni bir sakız sunuyor. Aynı kutuda bulunan farklı lezzetteki iki sakız aynı anda çiğnendiğinde yepyeni ve farklı bir tat ortaya çıkıyor… Çocuğunuz Dubix Sihir Mix’i çok sevecek.

Baycan tarafından üretilen Dubix Sihir Mix, bir kutuda iki farklı sakız tatma fırsatı veriyor. Üstelik bu ayrı sakızlar birleştiğinde ortaya bambaşka üçüncü bir lezzet çıkıyor.

Dubix Sihir Mix’in kutusunun ortasına yerleştirilen seperatör sayesinde Çilek ve Kavun Aromalı sakızlar ile Limon ve Tarçın Aromalı sakızlar birbirine karışmıyor. Kutu her iki yandan da açılıyor. Sakızlar, özel formülleri sayesinde Çilek ve Kavun tatları karıştığında Karpuz, Tarçınlı ve Limonlu tatları karıştığında ise Kola lezzeti ortaya çıkıyor.

Dubix Sihir Mix Çilek-Kavun Aromalı Şekerli Draje Sakız ile Dubix Sihir Mix Limon-Tarçın Aromalı Şekerli Draje Sakız bu yazın favorisi olacak.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU