HABERLER

İpekçi'de tarihi gün

Fenerbahçe Ülker, bu akşam Abdi İpekçi'de Türk Telekom'u bir kez daha yenerse lig şampiyonluğuna ulaşacak

'Kupayı kaldırır, giderim'
Fenerbahçe Ülker'in iki sezondur yakaladığı başarılarda büyük pay sahibi olan ABD'li oyun kurucu Willie Solomon'un veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Yıldız ABD'li nin, alınan başarılısonuçlara rağmen çok mutlu olmadığı ve yakın çevresine "Şampiyonluk kupasını kaldırır, sonra da giderim" dediği iddia edildi. NBA takımlarından San Antonio Spurs de yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Saat 20.00'de başlıyor
Beko Basketbol Ligi final serisinin 5. maçı, bugün saat 20.00'de Abdi İpekçi'de oynanacak, seride 3-1 üstün durumda bulunan Fenerbahçe Ülker, bu kez de kazanırsa, art arda ikinci şampiyonluğunu kucaklayacak. 0-0 başlayan seride, İstanbul'da oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan ve Başkent Ankara'ya büyük avantajla giden, rakip sahadaki iki maçtan galibiyet çıkarmayı başaran Sarı Lacivertliler, bugün taraftarların önüne tarihindeki üçüncü şampiyonluğu ilan etmek için çıkacak.

2006-07 sezonunda Efes Pilsen'i 4-0 ile geçen ve şampiyonluğunu ilan eden 5. kulüp olacak. Telekom'un galibiyeti halinde ise seri 3-2'ye gelecek ve bir kez daha Ankara'ya taşınacak. Toplamda 4 galibiyeti elde eden takım, Türkiye Şampiyonluğu'na ulaşacak. Bu kritik mücadele NTV'den naklen yayınlanacak. Dev karşılaşmaya özel hazırlık yapan fenerbahçe Ülker seyircisi, bugün Abdi İpekçi'de şov yapacak.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU