HABERLER

Lamı cimi yok bunun

Fenerbahçe onaltı sene sonra kavuştuğu şampiyonluğu ikinci ÜLKER kimliği ile kazandı.

Basketbol basit oyundur yaşama dair bütün olaylarda olduğu gibi kazanan daima haklıdır. Baş beri eleştirdiğim konular da ki haklılıklarını teker teker teslim edelim şampiyona. Öncelikle, ÜLKER grubu amiral gemisini Fenerbahçe olarak seçmekte ki haklılığını katmerledi.

Sezon başında takımı, eş zamanlı Milli takım koçu Tanjeviç'e teslim etmekte haklı çıktılar. Sinir uçları açık, her biri ayrı bir klinik vaka, deneyimlisi yaş limitinin sonuna dayanmış, genci daha çok ham oyuncular topluluğunu, takım yapıp şampiyonluğu ulaştırmak her babayiğidin harcı değildi. Yıl içinde geldikleri sorunsal eşiklerinden, şark lobilerinde kolay koç harcanabilirdi. Bogdan'ın uluslararası deneyimi ve otoritesi badirelerden sıyrıksız atlamasını sağladı.

Kazanları kaynamadan soğuk tutmasını becerdi. Yaptığı rotasyonları, oyunda kalma süreleriyle oynamaları bizimkilerden biri yapsa Dereağzı'nda bavulunu toplayamadan kaçardı. Koskoca Blatt'ın yaşadığı hüsrana yakından tanık olduğumuz sezonun en başarılı ismi kuşkusuz Tanjeviç'dir.

Şampiyonumuzu belirledik, kutlayalım ve gelelim Milli meselemize. Tanjeviç, "Milli takım koçu bütün sene tribünde oturmasın, takım çalıştırsın oda oyuncular gibi form tutsun" şartımı yerine getirdiği gibi, "Lig sezonu bitince en başarılı koça Milli Takım'ı verelim istim üzerinde, oyuncuları da çok iyi tanırken o götürsün takımı" savımı da kırdı. Zaten iyi kumarbaz olduğu söylenir. Federasyon Başkanı Turgay Demirel'in de elini kuvvetlendirerek Milli Takım koçluğu tartışmalarına noktayı koydu. Dikkat buyurun son nokta demiyorum. "NBA'cilerin ikisi birden fazla diğer oyuncuları otoriteleri ile bozuyorlara girerse", "2010'un takımını hazırlıyorum diye oyun kurucu katliamı yaparsa", çılgın ve cesur yürek Ömer Onan'ı takıma çağırmazsa gene karşısında bulacaktır.

Fenerbahçe ÜLKER'in şampiyonluğu, aza kanaat eden birilerine ders, Milli Takım için hayırlara vesile olsun.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU