HABERLER

Minik sporcular Futbol Köyleri’nde buluşuyor!

Uzun yıllardır spora ve sporcuya verdiği destek ile Türk sporunun en büyük destekçisi konumunda olan Ülker, sponsorluk yatırımının olduğu futbol ve basketbol alanlarında sadece üst yapıya değil, sporun tabana yayılmasını sağlayacak, gençlerin ve çocukların hayatlarına “spor” katacak, onları izleyici düzeyinden çıkartıp sahaya indirecek alt yapı faaliyetlerine de destek veriyor.

2007 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalanan sponsorluk sözleşmesi ile TFF’nin tüm HERKES için FUTBOL-Grassroots projelerinin münhasır sponsoru olan Ülker sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde salt fiziksel aktivite içermeyen, dengeli beslenme ve çevre bilinci gibi konularla zenginleştirilmiş sosyal projeler hayata geçiriyor.

İlki geçtiğimiz yıl Van’da düzenlenen FUTBOL KÖYÜ projesi bu aktiviteler içerisinde en önemlilerinden biridir. Bu yıl Sinop, Sivas, Isparta ve Bolu olmak üzere 4 farklı ilde düzenlenen FUTBOL KÖYLERİ’nde toplam 660 çocuk kampta kaldıkları 9 gün boyunca futbol oynama, fair play, çevre bilinci dengeli beslenme eğitimleri alma ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen yaşıtları ile sıcak ilişkiler, dostluklar kurma fırsatı buluyor.

Çokokrem markasının desteklediği Futbol Köyleri’nin ilki olan sadece kız öğrencilerin katılımı ile 28 Temmuz’da Sinop’ta başlayan SİNOP FUTBOL KÖYÜ’nü sırasıyla Isparta, Bolu ve Sivas Futbol Köyleri takip edecek.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU