HABERLER

Miniklere alkış

Ülker sponsorluğunda düzenlenen Miniminikler Ligi'nde maçlar kıran kırana geçiyor. 22 grupta 197 takımın mücadele ettiği şampiyonada sporcular çıkardıkları başarılı oyunlarıyla göz dolduruyor.

Ülker sponsorluğunda düzenlenen Miniminikler Ligi'nde maçlar kıran kırana geçiyor. 22 grupta 197 takımın mücadele ettiği şampiyonada sporcular çıkardıkları başarılı oyunlarıyla göz dolduruyor.

Ülker sponsorluğunda İstanbul Futbol Şampiyonası, büyük bir heyecan ile geçtiğimiz hafta sonu da devam etti. Takımlar galip gelmek için var güçleriyle mücadele ediyor. Bu arada Fair Playı da unutmuyorlar. Sahada centilmence mücadele eden sporcuların velileri, ‘Büyük takımlar minikleri örnek alsın. İşte spor böyle yapılır’ diye konuşuyorlar. Bazı kulüp antrenörleri de şimdiden minik sporcuları izlemeye başladılar bile. Gözlerinden kestirdikleri sporcuların antrenör ve aileleriyle görüşmeyi sürdürüyorlar.

Atakent, henüz galibiyet ile tanışmadı!
Berk, Ahmet, Mertcan, Egehan, Murat, Arat, Taha, Berk Tabak ve Ahmet’ten oluşan kadrosu ile lige katılan Atakent’in henüz yüzü gülmedi. Hadımköy’e 2-1, Büyükçekmece’ye 2-0 ve İkitelli’ye de 3-1 yenilen Kırmızı-Beyazlılar centilmence yarıştı. Mağlubiyetlere ise çok üzüldüler.

İstanbul Sinop, fırsat tepti!
İlk maçında Filizspor’u 5-4 mağlup edip lige iyi başlangıç yapan İstanbul Sinop, ikinci maçında Mustafa Kemalpaşa’a 2-1 yenilerek fırsat tepti. İlk sekizde yer alan Sercan, Erkan, Semih, Ersoy, Erkut, Batuhan, Kaan ve Ahmet gibi kuvvetli bir kadroya sahip olan Sarı-Lacivertlilerin yedek oyuncuları gelecek için umut veriyor.

Miniminiklerde Batı Trakya, rotar yaptı!

Lige Tozkoparan’ı 4-0 ve Kocamustafapaşa’yı da 9-1 gibi farklı skorlarla mağlup eden Batı Trakya lige iyi başlangıç yaptı.  Üçüncü maçında Damlaspor’a 3-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Sporculardan Anıl, Ali, Mustafa, Sefa, Mert, Furkan, Eren ve Abdullah, ‘Bundan sonra maç kaybetmek yok’ şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa sonradan açıldı!
Beşiktaş’a 6-2 gibi farklı skorla mağlup olan, Gaziosmanpaşa’nın miniminikleri sonunda güldü. Samet, Sefa, Kazım, Orhan, Burak, Abidin, Harun, Berkay, Oktay, Emre, Anıl, Onur, Hüseyin, Tarık, Yunusemre ve Umut’tan oluşan Kırmızı-Beyazlılar Pendikspor’u da 1-0 yenip, şampiyonluk için iddialarını sürdürdü.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU