HABERLER

O’lala Sufle Çikolatalı bir kez daha lezzetini ödülle taçlandırdı

Ülker O’lala Sufle Çikolatalı’ya  Avrupa’dan ödül… O’lala Sufle merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi)’nün ‘Üstün Lezzet Ödülü’nü ikinci kez almayı başardı.

Ülker O’lala Sufle Çikolatalı,  bir kez daha Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.  2015 yılında Üstün Lezzet Ödülü’nü alan O’lala Sufle Çikolatalı, 2018 yılında bu başarısını tekrarladı.

Üstün Lezzet Ödülü, iTQi tarafından, 150’den fazla gurme, aşçı, içecek uzmanı ve akademisyenin değerlendirmeleri sonucunda veriliyor. Kanaat liderleri olan jüri üyeleri, Avrupa’nın en prestijli 16 aşçılık ve içecek derneği arasından seçiliyor.

Muhteşem lezzeti ile jüri üyelerinin tam puanını alarak ödüle layık görülen Ülker O’lala Sufle Çikolatalı, Nielsen Perakendeci Paneli tarafından, 2016 yılında “Çığır Açan İnovasyon Ödülü”nü de kazanmıştı.

O’lala Sufle ilk olarak 2014 yılında piyasaya sunuldu. Daha sonra Frambuazlı ve Mini Sufle çeşitleriyle O’lala ailesi genişledi. Son olarak bu yıl, Waffle çeşidini de tüketicilerinin beğenisine sunarak yoluna devam etmektedir.

Etiketler

#ulker #o’lalasufle #çikolata #frambuaz #mini #waffle #lezzet

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU