HABERLER

Ömer Onan minik basketbolcularla buluştu

Ülker ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 29 Haziran – 3 Temmuz arasında düzenlenen Ülker Basketbol Minikler Şenliği sona erdi. 2 Temmuz’da Nevşehir’e gelerek yetenek yarışmasını izleyen ve pikniğe katılan Milli Takım ve Fenerbahçe Ülker’in başarılı oyuncusu Ömer Onan minik basketbolcuların ilgi odağı oldu.

Tekirdağ’dan Diyarbakır’a, Türkiye’nin 40 ilinden toplam 20.000 km yol kat ederek Nevşehir’e gelen 1.000’e yakın minik basketbolcu, 2 Temmuz Cumartesi günü Milli Takım ve Fenerbahçe Ülker’in başarılı oyuncusu Ömer Onan’ın ziyareti ile keyiflendi. Minik basketbolcularla bir araya gelen Ömer Onan hem yetenek yarışmasını izledi hem de minik basketbolculara madalya ve katılım belgelerini verdi. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen, kazanmak ya da kaybetmenin olmadığı şenlikte çocuklar, beş gün boyunca bol bol basketbol oynadı, tarihi mekanları gezdi, yetenek yarışmaları ve piknik gibi etkinliklerle kaynaşma ve eğlenme fırsatı buldu.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Sponsorluklar Müdürü Mehmet Koryürek çocukların spor yapmasına, eğitim almalarına olanak veren, ülkemizdeki potansiyelin değerlendirilmesini ve yetenek havuzunun genişletilmesini sağlayan projelerde yer almayı önemsediklerini vurguladı. Yıllardır sporun içinde yer alan bir marka olarak, futbol ve basketbolda kulüpler ve federasyonlarla işbirliği içerisinde, çocuklara yönelik projelere destek verdiklerini ifade eden Koryürek, amaçlarının sporu hayatlarının bir parçası haline getiren, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Mehmet Koryürek sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği ve bizim de desteklediğimiz Basketbol Şenliği’nde çocuklar Nevşehir’de çok güzel, mutlu anlarla dolu beş gün geçirdiler, yeni arkadaşlıklar kurdular, eminiz çok güzel anılarla ayrılıyorlar. Burada “minik basketbolcu” olarak tanımladığımız çocukların gelecekte muhakkak sporcu ve sporun içinde, sporu seven, sporun içinde barındırdığı değerleri hayatına yansıtan bireyler olacaklarına inanıyoruz. Nevşehir’de yetkililerin gösterdiği misafirperverliğe ve evsahipliğine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetler Sorumlusu Emre Türegün ise, “Şenliğimiz boyunca 1000 sporcu 100’e yakın antrenör ve 50’ye yakın hakemimiz organizasyonda aktif rol aldı. 5 gün süresince 5 ayrı spor salonunda değişik illerden 48’i erkek, 16’ı kız toplam 64 takımımız 224 müsabaka oynadı.”

Türegün; Minik basketbolcuların Nevşehir’de edindikleri güzel hatıralar ve arkadaşlıklar ile kendi şehirlerine doğru yola çıktıklarını da iletti.

Sayılarla Ülker Basketbol Minikler Şenliği:


ŞENLİK

İL

 

 

TOPLAM

2005 – Ankara

35 il

13 kız, 65 erkek

78 takım

1.200 sporcu

2007 – Ankara

35 il

15 kız, 50 erkek

65 takım

1.000 sporcu

2008 – İzmir

29 il

15 kız, 50 erkek

65 takım

1.000 sporcu

2009 – Konya

32 il

16 kız, 48 erkek

64 takım

1.000 sporcu

2010 – Çanakkale

32 il

16 kız, 48 erkek

64 takım

1.000 sporcu

2011 – Nevşehir

40 il

16 kız, 48 erkek

64 takım

1.000 sporcu

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU