HABERLER

Potada G.Saray-Türk Telekom işbirliği!

2011’e kadar Ülker’in sponsor olduğu Cimbom, geçen sezonun finalisti Türk Telekom ile birleşmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Basketbolda sürpriz gelişme, G.Saray Kulübü Basketbol Şubesi ile Türk Telekom arasında birleşme görüşmeleri yapılıyor. Ülker’in sponsor olduğu ve iki sezondur G.Saray Cafe Crown ismiyle Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edip önemli başarılara imza atan sarı-kırmızılılar, geçen sezonun finalisti Türk Telekom’un yetkilileri ile masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmelerde Türk Telekom birleşme konusuna sıcak bakmazken, son günlerde durumun olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Birleşme ile ilgili olarak iki taraf da çalışmalarını sürdürürken, projenin yeni sezonda gerçekleşmemesi halinde, bir sonraki sezon çözümleneceği konuşuluyor.

Bilindiği gibi 2011 sezonuna kadar Ülker ile sponsorluk sözleşmesi bulunan G.Saray Cafe Crown, bu tarihten önce Türk Telekom’la olası bir birleşme durumunda tazminat ödeyecek. G.Saray ve Telekom yetkililerinin tazminat konusunda da görüştüğü ifade edildi. Bu arada G.Saray Cafe Crown antrenör konusunda Erman Kurter ile prensipte anlaştı. Ayrıca Beşiktaş’la sözleşmesi biten Kaya Peker için de girişimler sürüyor.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU