HABERLER

Reklamcılar Derneği, Sabri Ülker’e İZ Özel Ödülü verdi

Sabri Ülker, Reklamcılar Derneği’nin 25. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlen İZ – İletişimin Zirvesindekiler Ödülleri’nde, iletişim sektörüne katkısından dolayı Özel Ödüle layık görüldü. 17 Aralık Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde ödülü Sabri Ülker adına Yıldız Holding Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker aldı.

65 yıldır tüketicilerine mutlu anlar yaşatmak için çalışan Ülker’in kurucusu Sabri Ülker iletişim sektörüne katkılarından dolayı Reklamcılar Derneği’nin İZ – İletişimin Zirvesindekiler Özel Ödülü’ne layık görüldü.

17 Aralık Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde, ödülü Sabri Ülker adına alan Yıldız Holding Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker yaptığı konuşmada “Ülker kurulduğu ilk yıllarda olduğu gibi bugün de tüketicilerine mutlu anlar sunmak için çalışıyor. Bu bize kurucumuz Sabri Ülker’in mirasıdır. Sabri Ülker iletişime her zaman önem verdi. İletişim, 65 yıldır tüketicilerimizle aramızdaki en önemli bağ oldu” dedi. Ali Ülker ayrıca bu bağın kurulmasında her zaman birlikte çalıştıkları reklam ajanslarına da teşekkür etti.

Kuruluşundan bu yana iletişime büyük önem veriyor
Ülker, iletişimin önemini çok çabuk kavramış markalardan bir tanesi. 65 yıl önce her zaman ulaşılabilir, yeniliklerle dolu bir marka olma hedefiyle doğan Ülker markasının bugünkü başarısının arkasında, iletişime ve reklama verilen önem yatıyor.

Kurulduğu 1944 senesini izleyen yıllarda henüz tek mecra olan basın ilanlarını, tanıtımın önemli bir aracı olarak kullanan Ülker, hizmeti daima uzmanlarından yani ajanslardan aldı. 1950’li yıllardan itibaren radyo reklamlarıyla çeşitlenen iletişim çalışmaları, daha sonra basın ve açıkhava reklamlarıyla devam etti. Bugün de hala sektöründe en çok reklam veren markalar arasında yer alıyor.

“Hayatı Güzel Kılan Mutlu Bir An” kampanyası devam ediyor
Ülker, 65. yılını kutladığı bugünlerde, yakın zamanda yayına giren “Hayatı Güzel Kılan Mutlu Bir An” konseptli reklam kampanyasıyla da büyük ses getirdi. 7’den 70’e herkesin, bir Ülker ürünüyle mutlaka güzel bir anısı olduğu gerçeğinden hareketle oluşturulan reklam kampanyası, televizyon, sinema, yazılı basın, açıkhava ve internet olmak üzere 360 derece iletişimi kapsıyor.
    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU