HABERLER

Sağlam GYO, halka yolunda

Ülker Grubu iştiraklerinden Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arza hazırlanıyor. Borsanın 10. GYO şirketi olmak için SPK’dan izin alan Sağlam GYO, sermaye artırımı yoluyla 7 milyon YTL nominal değerli hisse senedinin her birini 1.10 YTL’den halka arz edecek.

Hisselerinin yüzde 50’sini halka arz etmek için harekete geçen Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) için çıktı. 7 milyon YTL olan çıkarılmış sermayesini yüzde 100 artırma kararı alan şirket, ortaklarının rüçhan haklarını kısıtlayarak gideceği sermaye artırımında, 7 milyon YTL nominal değerli hissesi için talep toplamaya çıkacak.

Aracı kurum, Bizim Menkul Değerler
2005 yılında Ülker Grubu iştiraki olarak kurulan Sağlam GYO, halka arz tamamlandığında borsada işlem gören 10’uncu gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olacak. Şirketin büyük ortakları arasında yüzde 25’lik eşit paylarla Murat Ülker ve Ahsen Özokur bulunuyor. Sağlam GYO’nun diğer ortakları arasında Ülker Ailesi’nin şirketlerinden Ülker Gıda, Üstün Gıda ve Yıldız Holding yer alıyor. Şirketin Genel Müdürlüğü’nü ise Ali Tekin üstlendi.

Sabit fiyatla talep toplanması yöntemiyle halka arz edilecek olan Sağlam GYO hisseleri için aracılık faaliyetlerini Bizim Menkul Değerler yürütecek. 
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU