HABERLER

Sınıfı geçtiler

Fenerbahçe’nin iki genç oyuncusu Semih Erden ile Ömer Aşık, NBA’in Avrupa kampında göz doldurdular.

NBAtakımları Ömer Aşık ve Semih Erden’in peşinde. İki genç oyuncunun draft edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçe Ülker takımının izniyle Avrupa kampına geldiler. Birçok oyuncunun bulunduğu İtalya’nın Treviso kentindeki kampın en gözde ismi Semih ve Ömer’di. Amerikalı takımların temsilcileri özellikle Ömer, Semih ve Barış Hersek’i özel bir antrenman için izlemeye geldiler. Play-out olarak adlandırılan bu antrenmanda Ömer ve Semih göz doldurdu. Barış ise, önümüzdeki sene yapılacak draft’ta büyük bir avantaj elde etti. Ömer Aşık’ın menajeri Justin Zanik, Ömer’le 30 takımın ilgilendiğini, genç oyuncunun 2 yıllık sözleşmesinin bitmesinin ardından transfer edileceği ifade edildi.

Zanik, "Ömer’in gelecekte çok büyük bir yıldız olacağını düşünüyorlar. Ancak Türkiye’de en az 1 sene daha kalıp, oradaki hizmetlerini tamamladıktan sonra transfer etmeyi düşünüyorlar" dedi.

Özellikle Semih Erden’i, NBA kampına katılan oyuncular arasında en yetenekli oyuncu olarak nitelendiriyorlar. Semih’in menajeri Andy Miller ise, Semih’in kampın göz bebeği olduğunu ifade etti. Semih’in geçmişte yaptığı disiplinsiz davranışları ve Fenerbahçe ile sözleşmesinin sürmesi NBA takımlarının yetkililerini biraz tedirgin ediyordu. Ancak yapılan toplantılarda, Semih’in çok olgunlaştığını ve NBA’de oynamaya hazır olduğunu söylediler.

Semih’in de çok büyük bir takım tarafından transfer edilmesi bekleniyor. A Milli Takım’a seçilen en genç oyuncumuz olan Barış Hersek ise, çok başarılı bir kamp geçirerek, önümüzdeki birkaç sene içinde NBA’e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Türkiye’yi temsil eden 3 genç oyuncumuz bu kampta en yetenekli oyuncular seçildi. NBA için hazır olduklarını gösterdiler.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU