HABERLER

Sizi kalpten seven çikolata ile tanışın: Ülker Gusti

Kakao çekirdeklerinin antioksidan etkisini karşı konulmaz lezzete dönüştüren Ülker Gusti’nin Antep fıstıklı ve bademli çeşitleri de market raflarında yerini aldı. Yüzde 70 oranında kakao içeren bitter çikolata Gusti’nin yeni sürprizlerine de hazır olun…

Yüzde 70 oranında kakao içeren bitter çikolata Ülker Gusti, yeni çeşitleriyle sizi kalpten sevmeye devam ediyor. Kakao çekirdeklerinin antioksidan etkisini çok özel ve karşı konulmaz bir lezzete dönüştüren Gusti’nin sade çeşidinin yanı sıra Antep fıstıklı ve bademli çeşitleri de raflarda yerini aldı. Gusti, yüksek kakao oranı sayesinde kakao çekirdeklerinin içerdiği flavanollerin antioksidan etkisi ile lezzet ve sağlığı aynı anda sunuyor.

Yapılan araştırmalara* göre bitter çikolata içerdiği yüksek kakao oranı nedeniyle yeşil çay ve elmadan bile daha fazla antioksidan içeriyor. Serbest radikalleri etkisiz hale getirerek pek çok hastalığa ve erken yaşlanmaya neden olabilecek zincir reaksiyonları önleyen antioksidanlar, kalbi ve sağlığı korumaya destek oluyor. Ayrıca mutluluk verdiği de biliniyor.

Ülker tarafından geliştirilen Gusti için kakao çekirdeklerinin en iyileri seçiliyor. Üretim sürecinde kakaoya antioksidan özelliğini veren flavonoid ayrıştırılmadan korunuyor. Kakao çekirdekleri yumuşak olarak kavruluyor ve Gusti’ye has özel lezzet ortaya çıkıyor.

Ambalajı yenilenen Gusti’nin sade çeşidine şimdi Antep fıstıklı ve bademli tatlar da eklendi. Önümüzdeki günlerde Gusti’nin yeni çeşitleri tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Antioksidan nedir? Nasıl etki eder?
Antioksidan, vücut hücreleri tarafından üretildiği gibi, gıdalarla da alınan bir grup kimyasal maddedir. Gıdalarla alınan en önemli antioksidanlar, betakaroten, E ve C vitaminleridir. Soluduğumuz havadaki oksijen, vücut içinde serbest radikaller adı verilen ve toksik (zehirli) etki gösteren bazı maddelerin oluşmasına neden olur. Vücudumuzda bulunan antioksidanlar, serbest radikallere karşı etki göstererek bunların zarar vermesini önler.

* Journal of the American College of Nutrition (Amerikan Gıda Koleji Yayını)
    • Ülker, Kurban Bayramı’nda 53 farklı ürünle evlere misafir olacak

      Bayram ziyaretlerinin en mutlu anlarını 53 farklı ürün çeşidiyle tatlandırmaya hazırlanan Ülker, yaklaşan Kurban Bayramı için 6 bin 700 kişiye ek istihdam sağlıyor....

      DEVAMINI OKU
    • bizz@kampüs’te 4320 öğrenci Ülker Çokonat için yarıştı

      Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin Ülker’in en sevilen markaları için geliştirdiği yenilikçi pazarlama fikirlerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te “Astronuts” takımı “Ülker Çokonat” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. Bu yıl yarışmaya 169 farklı üniversiteden 1897 takım, 4320 öğrenci başvurdu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2022’nin ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Ülker Bisküvi, 2022 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 5,9 milyar TL’ye ulaştırdı. Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 40 oldu....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, Ramazan Bayramı’nı 50 çeşit ürünle karşılıyor

      Ramazan Bayramı’nı hediyelik ve ikramlık 50 çeşit ürünle karşılayan toplam atıştırmalık pazarının lideri Ülker, bu sene de 6 bin 700 kişiye istihdam sağlıyor ...

      DEVAMINI OKU