HABERLER

SuperFresh 1. Mesleki Eğitim Programı Başlatılmıştır…

Kerevitaş, Türk İş Kurumu ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında, şu anda bir iş sahibi olmayan 18-35 yaş arası katılımcılara yönelik “Kaliteli Gıda Ürün Seçimi ve Ambalajlama Teknikleri Mesleki Eğitim Programı” başlamıştır.

Dondurulmuş Gıda sektörünün lider firması Kerevitaş, Türkiye İş Kurumu ve Milli Eğitim Müdürlüğü protokolünde hazırlanan eğitim, 7 Haziran 2010 tarihi itibariyle Kerevitaş Bursa Akçalar tesislerinde başlamıştır.

Eğitim süresince,  iş kurumu bünyesinde kayıtlı olarak iş aramakta olan 18-35 yaş arası 30 katılımcıya, 8 hafta boyunca “İş Yeri Kuralları, İş Güvenliği, Hijyen, Kalite Standart, Uygun Ürün Seçimi, Ambalajlama Teknikleri” konularında eğitim verilecektir.

Kendi alanında Türkiye’nin en önemli uzmanları tarafından gerçekleştirilecek olan eğitim süresince katılımcılar, uygulamalı olarak çalışma fırsatı yakalayacak ve bu alanda önemli bir tecrübe edineceklerdir.

Kerevitaş’ın kapsamlı eğitim projesinin ana hedefi;  işe başlayacak olan katılımcılara ihtiyaçları olan eğitim imkânı sunmak ve işe başladıktan sonra yaşanabilecek her türlü verim kaybının önüne geçmektir. Katılımcılarımız bu eğitimle önemli bir donanım kazanarak, iş bulma süreçlerinde diğer adaylara kıyasla “tercih edilir” konuma gelecektir.

Kerevitaş, bu proje ile katılımcılarımıza sağladığı faydaların yanı sıra, firmamıza ekonomik iş gücü kazandırarak projenin katma değerini arttırmaktadır.

Söz konusu Mesleki Eğitim Programı, yılsonuna kadar devam edecek olup, toplam 200 kişinin eğitilmesi planlanmaktadır. Şirketimizin ihtiyaçları çerçevesinde yeni istihdam edilecek personelde, sertifika almaya hak kazanmış kişiler birinci önceliğe sahip olacaklardır.

Katılımcıların yorumları

İ.B.: Kurs eğitici ve öğretici. İşte zorluk çekmememizin sebebi işe başlamadan önce eğitim almamızdan kaynaklanıyor.

F.D.: Her birim ilgili ve alakalı davranıyor. İlgi ve alakalarını eksik etmiyorlar.

V.S.: Kurs bugüne kadar aldığım en faydalı eğitim oldu, Kerevitaş’a çok teşekkür ederim.

E.A.: Mekan,güvenlik ve eğitimcilerimiz acısından gayet memnunum. Herkes çok samimi ve yardımsever.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU