HABERLER

Teremyağ Gurme Kaymaklı’ya Bir Ödül Daha!

Teremyağ Gurme Kaymaklı, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’nü ilk defa 2015 yılında almıştı.

Teremyağ Gurme Kaymaklı, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’nü ilk defa 2015 yılında almıştı. Dünyaca ünlü şef, gurme ve akademisyenler tarafından lezzeti bir kez daha onaylanan Teremyağ Gurme, aynı ödülü bu yıl tekrar kazandı.

Yaptığı yeniliklerle sofralara lezzet katmaya devam eden Teremyağ’ın Gurme Kaymaklı ürünü, bir kez daha Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.  İlk defa 2015 yılında Üstün Lezzet Ödülü’nü alan Gurme Kaymaklı, 2018 yılında bu başarısını tekrarladı.

Anadolu’da, işinin ehli hanımlar tarafından yemeklere lezzet katmak için yağ ile birlikte kullanılan kaymak, kahvaltının yanı sıra pilav ve hamur işleri de dahil tüm yemeklerde tercih edilen bir lezzet sırrıydı. Eklendiği her yemeğe üstün bir lezzet ve mis gibi bir koku veren kaymak artık Anadolu’ya özgü bir sır olmaktan çıktı ve Teremyağ Gurme Kaymaklı ile tüm sofralara lezzet katmaya başladı. Ürün, Teremyağ'ın benzersiz lezzetini sütün en kıymetlisi kaymak ile birleştiriyor ve bu sayede kahvaltılarda, yemeklerde, hamur işlerinde beklentilerin ötesinde yepyeni ve zengin bir lezzet sunuyor.

Üstün Lezzet Ödülü, iTQi tarafından, 150’den fazla gurme, aşçı, içecek uzmanı ve akademisyenin değerlendirmeleri sonucunda veriliyor. Kanaat liderleri olan jüri üyeleri, Avrupa’nın en prestijli 16 aşçılık ve içecek dernekleri arasından seçiliyor. Merkezi Brüksel’de bulunan iTQi,  şefler ve sömeliyelerden oluşan bağımsız bir kuruluş olarak, dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini test etme ve üstün lezzetli olanları tanıtma üzerine faaliyet gösteriyor.

    • Ülker, Kurban Bayramı’nda 53 farklı ürünle evlere misafir olacak

      Bayram ziyaretlerinin en mutlu anlarını 53 farklı ürün çeşidiyle tatlandırmaya hazırlanan Ülker, yaklaşan Kurban Bayramı için 6 bin 700 kişiye ek istihdam sağlıyor....

      DEVAMINI OKU
    • bizz@kampüs’te 4320 öğrenci Ülker Çokonat için yarıştı

      Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin Ülker’in en sevilen markaları için geliştirdiği yenilikçi pazarlama fikirlerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te “Astronuts” takımı “Ülker Çokonat” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. Bu yıl yarışmaya 169 farklı üniversiteden 1897 takım, 4320 öğrenci başvurdu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2022’nin ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Ülker Bisküvi, 2022 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 5,9 milyar TL’ye ulaştırdı. Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 40 oldu....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, Ramazan Bayramı’nı 50 çeşit ürünle karşılıyor

      Ramazan Bayramı’nı hediyelik ve ikramlık 50 çeşit ürünle karşılayan toplam atıştırmalık pazarının lideri Ülker, bu sene de 6 bin 700 kişiye istihdam sağlıyor ...

      DEVAMINI OKU