HABERLER

TFF- Ülker Futbol Köyü özel konuklarını ağırladı

Bu yıl altıncı kez düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri projesi; Erzurum, Isparta, Nevşehir, Sakarya, Sinop, Gümüşhane ve Kocaeli’nin ardından 11-16 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul’da da düzenleniyor. Riva tesislerinde kampa giren 11-12 yaş aralığındaki 41 yetenekli minik sporcu, U-15 milli takım antrenörlerinin önderliğinde eğitim alıyor.

Projeye destek vermek amacıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Soysal ve Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker çocukları ziyaret etti.  

Riva’daki etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Abdullah Avcı, “Antrenörlük kariyerinin önemli bir kısmını altyapılarda geçiren bir teknik direktör olarak, 6.yılını dolduran bu projeye büyük önem veriyorum. Büyüme çağındaki çocukların futbol bilgilerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de tartışmasız katma değer sağlayan bu proje ile yetişen çocukları, gelecek 5 yılda A Milli Takım forması ile izlemek büyük keyif verecektir” dedi.

Çocuklarla ilgili spor projelerine büyük önem verdiklerini belirten Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, “TFF-Ülker Futbol Köyleri projesi yalnızca futbola değil çocukların kişisel gelişimine de odaklandığı için tüm altyapı projelerinden farklı ve özel bir proje. Bu köylere katılan çocuklar sosyalleşirken, aktif yaşam ve dengeli beslenme anlayışı ile tanışıyor. Bu köylerden çıkan başarılı oyuncuların, futbol kulüplerinin ve milli takım alt yapısının zenginleşmesine önemli bir rolü var.” dedi.

Ayrıca Spor Toto Süper Ligi’nin genç yıldızları Beşiktaş’tan Muhammed Demirci, Kadir Arı Galatasaray’dan Berk Yıldız, Merthan Caner Öztürk ve Fenerbahçe’den Recep Niyaz ve Salih Uçan çocuklarla bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. Profesyonel olmadan önce TFF-Ülker Van Futbol Köyü’ne bizzat katılmış olan Berk Yıldız ve Muhammed Demirci de kardeşleriyle deneyimlerini paylaştı.

TFF-Ülker Riva Futbol Köyünde çocuklar, uzmanlar tarafından düzenlenen eğitim programında ağırlıklı olarak futbol ve futsal eğitimlerinin yanı sıra beslenme, ağız sağlığı, ilk yardım ve fair play eğitimi alıyor. Program kapsamında Ülker’in Topkapı’daki çikolata fabrikasını da ziyaret eden minik sporcular, futbol yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra; futbolun özünde yer alan kardeşlik, centilmenlik ve dayanışma ruhunu keşfediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Ülker işbirliğiyle ilk olarak 2007 yılında gerçekleştirilen Futbol Köyleri projesinde şu ana kadar 3.650 çocuk ileri seviye futbol eğitimi aldı. Proje; farklı illerden gelen çocukları futbol çatısı altında birleştirerek, sosyal-kültürel-kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı ve yaşamlarındaki mutlu anları artırmayı hedefliyor.

Daha çok çocuğun spor yapabilmesi amacıyla Ülker’in, Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği içerisinde hayata geçirdiği Çocuklar için Futbol programı 2007’den bu yana ise 220 binin üzerinde çocuğu buluşturdu.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU