HABERLER

Üç aylık maratonda 33 şirketten 1000 kişi yarıştı, kupaları Şok, Horizon, Adapazarı Şeker, Marsa, Ülker Bisküvi topladı

Üç aylık maratonda 33 şirketten 1000 kişi yarıştı, kupaları Şok, Horizon, Adapazarı Şeker, Marsa, Ülker Bisküvi topladı.

Üç aylık maratonda 33 şirketten 1000 kişi yarıştı, kupaları Şok, Horizon, Adapazarı Şeker, Marsa, Ülker Bisküvi topladı.

Yıldız Holding’in 1000 çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Kupası Turnuvası’nın şampiyonları, Ülker Sports Arena’da yapılan final maçları sonrasında belli oldu; şampiyonlar kupalarını kaldırdı.

Yıldız Holding’in, çalışanları arasındaki iletişimi ve motivasyonu artırmak için gerçekleştirdiği Yıldız Kupası Spor Turnuvası, Yıldız Holding ailesini bir araya getiren önemli organizasyonlardan biri.  Holding ve grup şirketleri genelinde 30 Mayıs’ta 8 bölgede başlayan bölge elemeleri futbol, basketbol, bowling ve masa tenisi olmak üzere dört branşta yapıldı. Yıldız Holding’in Adana, Trabzon, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, İstanbul (Avrupa ve Anadolu)bölgelerindeki 33 farklı şirketinden turnuvaya katılım gerçekleşti.

Maç aralarında çeşitli oyunlar ile motive olan finalistler, şampiyonluklarını holding çalışanları ve aileleriyle kutladı.  Ülker Sports Arena’da yapılan final karşılaşmalarının ardından futbolda Adapazarı Şeker Sakarya takımı kupayı kaldırırken, basketbolda Şok İzmir, bowlingde ise Horizon Amasya takımı şampiyonluğu kucakladı. Masa tenisinde kadınlarda Kübra Özkan, erkeklerde ise Can Muhammed Erdoğan ipi göğüsledi.

Birinciler kupalarını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in elinden aldı. Kupa töreninde konuşan Ülker, “Sporsever bir holding olarak, spora olan ilgi ve desteğimizin kendi içimizde de bir kültüre dönüşmüş olması memnuniyet verici. İşteki takım ruhumuzu, birlik ve beraberliğimizi spor sahalarına da taşıdığınızı görmek beni mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde spor dallarının çeşitlenmesini ve yurt dışındaki şirketlerimizdeki arkadaşlarımızın da katılmasını arzu ediyoruz. ” şeklinde konuştu.

Gıda – Ülker İnsan Kaynakları Genel Müdürü Faruk Gözleveli ise, “Takım ruhunun, ortak tecrübelerin başarıya katkısı yadsınamaz. Çalışanlarımızın beraberliğini sadece iş etkinlikleriyle değil sosyal faaliyetlerle de destekliyoruz.  Yıllardır, çocukların erken yaşta spor yapma alışkanlığı kazanması için çalışıyoruz, projeler üretiyoruz. Bu alışkanlığı çalışma arkadaşlarımıza da aşılamanın, başarımızı artıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU