HABERLER

Ülker Çikolata markası, Ülker Golden Çikolata olarak yenilendi

Türkiye’nin çikolata klasiği Ülker Çikolata, kalitesi ve lezzetine sadık kalarak adını Ülker Golden Çikolata olarak yeniliyor. Üstelik yenilikler sadece ‘markayla’ sınırlı değil. Ülker Golden Çikolata daha dinamik tasarıma sahip ambalajıyla tüketiciye sunuluyor.

Türkiye çikolata pazarının yüzde 51’ini yöneten Ülker, artık bir klasik olan Ülker Çikolata’nın adını Ülker Golden Çikolata olarak yeniledi.

Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, Ülker markasının 1944 yılından bu yana gıda sektöründe pek çok alanda büyüyen şirketler topluluğunun adı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ülker Şirketler Topluluğu bünyesindeki bazı ürünler sadece ‘Ülker’ markasıyla anılıyor. Artık ürünlerimizin bazılarında yeni markalarımızın ön plana çıkarak, Ülker markasının üretici firma olarak kalmasını arzu ediyoruz. Bu stratejinin bir parçası olarak Ülker Çikolata’yı, Ülker Golden Çikolata markasıyla yeniledik.”

Ülker’in çikolata pazarında sahip olduğu yüzde 51 payın, yüzde 40’ının solid çikolata markası Ülker Çikolata’dan kaynaklandığını belirten Ülker Gıda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Nasi de yeni marka ve ambalaj değişikliği ile ürünün daha da güçleneceğini vurguladı. Nasi, “Ürünümüzün kalitesi ve tadına sadık kalarak, ismini ve ambalajını markalaşma stratejisi doğrultusunda yeniledik. Tüketicilerde değerli ve kaliteli duyguları uyandıran Golden ismi, Ülker Çikolata’nın değerleriyle örtüşüyor. Ambalaj tasarımlarımızı da yine tüketicinin hafızasında yer eden renkleri değiştirmeden yenileme yoluna gittik. Beğenilen tasarımlarımızı daha dinamik bir hale getirdik” dedi.

Sütlü, Fındıklı, Antepfıstıklı, Bademli ve Bitter çeşitleri bulunan Ülker Golden Çikolata, “Şimdi Tam Zamanı” temalı bir reklam kampanyası ile desteklenecek.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU