HABERLER

"Ülker Çocuk Sinema Şenliği" 3. kez perdelerini açıyor...

Ülker’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği “Ülker Çocuk Sinema Şenliği”, bu yıl üçüncü kez perdelerini açacak.  

50 ildeki 158 sinema salonunda iki gün gösterilecek animasyon filmde çocuklar, Astro Boy adında bir robotun maceralarına tanıklık edecek. Bu yıl 200 bin çocuğun yararlanması beklenen “Ülker Çocuk Sinema Şenliği”, iki yılda 255 bin çocuğa sinema ile buluşma imkanı vermişti.
 

Ülker’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği “Ülker Çocuk Sinema Şenliği”, üçüncü kez çocukları sinemayla buluşacak. “Ülker Çocuk Sinema Şenliği”nde çocuklar bu yıl, Astro Boy adında bir robotun insan olma maceralarını izleyecek.

Osama Tezuka’nın ünlü çizgi kahramanı Astro Boy, animasyon filmleriyle tanınan İngiliz yönetmen David Bowers tarafından beyaz perdeye aktarıldı. Hong Kong-Japon ve ABD ortak yapımı animasyon filmin orijinal seslendirmesinde, Nicolas Cage (Dr. Tenma), Kristen Bell, Eugene Levy ve Freddie Highmore(Astro Boy) gibi Hollywood yıldızları rol aldı. Film, Türkçe dublajlı olarak gösterime girecek.

Bir robotun insan olma keyfi
Fida Film işbirliği ile gösterimi gerçekleştirilecek filmin konusu ise şöyle: Futuristik Metro City’de yaşayan ve inanılmaz güçlere sahip genç bir robot olan Astro Boy, dahi bilim adamı Dr. Tenma tarafından yaratılmıştır. Pozitif “mavi” enerji ile donatılan Astro Boy’un x-ray görüşü, inanılmaz hızı ve uçma gibi süper güçleri vardır. Çevresinden kabul görme isteğiyle bir yolculuğa çıkan Astro Boy, yol boyunca birbirinden renkli karakterlerle karşılaşır. Maceraları sırasında insan olmanın keyfini ve duygularını keşfeder. Ardından, ailesinin ve arkadaşlarının tehlike altında olduğunu öğrenir ve süper güçlerine başvurarak sevdiklerinin hayatını kurtarmak için harekete geçer. Astro Boy, bu müthiş serüveninde kahraman olmanın ne anlama geldiğini de öğrenecektir.

Ülker’le iki yılda 255 bin çocuk sinema ile tanıştı
Ülker olarak çocuklara yönelik projelere özel önem verdiklerini belirten Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, “Sinema çocukların hayal gücünü geliştirmeleri için çok önemli bir araç. Ve maalesef Türkiye’de çocuklar sinema ile çok genç yaşta tanışıyor. Kurum olarak kalıcı, sürekliliği olan ve Türkiye’nin dört bir yanına yayılan projelere destek vermeyi ve bu projelerin odağında da çocukları bulundurmayı ilke edindik. Bu nedenle “Ülker Çocuk Sinema Şenliği” projesini tüm Türkiye’ye yaymaya çalışıyoruz. Geride kalan iki yılda toplam 255 bin çocuğumuzun hayallerini geliştirmeye katkıda bulunduk” dedi.

Özel Rica
Filmi daha çok sayıda çocuğun izleyebilmesi için bir çocuğa birden fazla yetişkinin refakat etmemesini rica ederiz.

Astroboy Film İzleme Kuralları
  • Astroboy, 17-18 Nisan'da, tüm çocuklara Ülker'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayamı hediyesi olarak ücretsiz gösterilecetir.
  • Ücretsiz biletler seanstan 3 saat önce dağıtılmaya başlanır.
  • Astroboy'un ülkesinde rezervasyon olmadığını hatırlatırız! Gelen ziyaretçilerimiz sırayla salona girebilirler.
  • Yetişkinler yanlarında çocuk olmadan salona giremez.
  • Yedi yaşından küçükler, yanlarında yetişkin olmadan salona giremez.

Ücretsiz biletler salon kapasitesiyle sınırlıdır.


    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU