HABERLER

Ülker Halley Carrefour Çekiliş Kampanyası

Carrefour’a bi halley oluyo! 15 - 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında CarrefourSA Plus Kart ve Carrefour Axess kart ile 5 TL’lik Halley alışverişinize 1 Philips Full HD LCD TV, 2 iPad2, 5 Sony Video Kamera kazanma şansı!

1 ADET Philips Full HD LCD TV
2 ADET iPad2
5 ADET Sony Video Kamera


Kampanya katılım koşulları:

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Bu kampanya, Pasifik Tük. Ürün. Sat. ve Tic. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 08.05.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.01.02-1397-5625 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.

Kampanya, 15.05.2012 (Saat 10:00) - 31.05.2012 (Saat 22:00)  tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA ve CarrefourSA Expres mağazalarından tek seferde 5,00 TL ve katları tutarında (CarrefourSA Plus Kart ile yapılan her 5,00 TL için 1 çekiliş hakkı, Carrefour Axess Kart ile yapılan her 5,00 TL için 2 çekiliş hakkı) tüm Ülker Halley markalı ürün çeşitlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alan CarrefourSA Plus Kart sahibi tüketiciler 1 çekiliş hakkı ve Carrefour Axess Kart sahibi tüketiciler 2 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişte 1 kişiye Philips 42PFL3007H/12 42” Full HD LCD TV, 2 kişiye birer Apple iPad2 16 GB (Wi-Fi), 5 kişiye birer Sony DCR-SX21E Video Kamera ikramiyesi verilecektir.

Çekiliş 28.06.2012 tarihinde saat 14:30’da DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Toplantı Salonu Bostancı / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 05.07.2012 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta yoluyla bildirim yapılacaktır. Postada yaşanan gecikmelerden ve aksaklıklardan Pasifik Tük. Ürün. Sat. ve Tic. A.Ş., CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., ve DenizAjans sorumlu değildir.

İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 20.07.2012 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 04.08.2012 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslim tarihi 04.09.2012’dir. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

CarrefourSA Plus Kart ve Carrefour Axess Kart sahiplerine çekiliş hakkı verilecektir. Kart üyelik bilgilerinin güncellenmesi, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

Kampanyaya katılımlarda CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş CarrefourSA Plus Kart ve Carrefour Axess kart kayıt bilgileri esas alınacaktır, 18 yaşından küçüklere, üyelik bilgileri eksik olan veya kayıtlı olmayan CarrefourSA Plus kart ve Carrefour Axess kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.,  Pasifik Tük. Ürün. Sat. ve Tic. A.Ş., DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. 

Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye ait ÖTV ve KDV hariç diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

 

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU