HABERLER

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi logosu tanıtıldı.

Fenerbahçe ile Yıldız Holding arasında 2015-2016 sezonunda başlayan anlaşma çerçevesinde stadın isminin 10 yıl boyunca Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacağı daha önce açıklanmıştı.

  • Fenerbahçe ile Yıldız Holding arasında 2015-2016 sezonunda başlayan anlaşma çerçevesinde stadın isminin 10 yıl boyunca Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacağı daha önce açıklanmıştı.
  • Stadın yeni logosu ise 12 Şubat Cuma günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı öncesi düzenlenen video gösterisiyle tanıtıldı.
  • Yaklaşık 70 kişilik teknik ekibin çalıştığı ve Halit Kıvanç’ın sesiyle renklenen video gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürdü. Fenerbahçe’nin efsane futbolcularının anıldığı video, stadın en göze çarpan kısmı olan çatının siluetinden esinlenerek tasarlanan yeni logosunun tanıtımı ile tamamlandı.

Dört dakikalık video; geçmişten bugüne uzanan uzun yolculuğunda muhteşem maçlara, unutulmaz gollere, efsane oyunculara, şampiyonluklara, kupalara, üzüntülere, sevinçlere tanıklık eden Fenerbahçe’nin Stadı’ndaki özel anlardan derlendi.

İsmi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak değişen statta,  taraftarlar maç izlemenin yanı sıra Ülker tarafından düzenlenecek etkinliklerle mutlu, eğlenceli deneyimler de yaşayacak. 

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU