HABERLER

Ülker Web Sitesi Altın Örümcek Web Ödüllerinde Finalist Oldu!

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye'deki ilk ve tek platform bağımsız organizasyondur.

2002 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu'nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri her sene Türkiye'de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

İş ve günlük hayatımızda her geçen gün çok daha önemli bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride web sitelerini ödüllendirmektedir.

Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak katılımı sağlamaktadır.

Yeni tasarımı ve altyapısı ile sizlerin de beğenisini kazanan www.ulker.com.tr, jüri oylamaları neticesinde Altın Örümcek Web Ödülleri Üretim/Sanayi kategorisinde ilk 10 site arasına girmiştir. 

Web sitemizi birinciliğe taşımak için siz de devam eden Halk Oylaması'na katılarak web sitemize destek olabilirsiniz. Desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

SMS Yollama Yöntemi:
ALTIN  yazın bosluk bırakın 192 yazın ve 3969'a kısa mesaj olarak gönderin.

Halk oylamasına katılanların kazanacakları hediyeler ve katılım şartları  hakkında detaylı bilgi almak için www.altinorumcek.com adresini gezebilirsiniz.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU