HABERLER

Ülker, yarının basketçilerini buluşturdu!

Türk sporunun gelişiminde öncü ve özendirici çalışmalara imza atan Ülker ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Ülker 6. Minikler Basketbol Şenliği” İzmir’de yapıldı. 2 – 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şenliğe 35 ilden 50’si erkek, 18’i kız olmak üzere toplam 68 takım katıldı.

Türk sporunun gelişiminde öncü ve özendirici çalışmalara imza atan Ülker ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Ülker 6. Minikler Basketbol Şenliği” İzmir’de yapıldı. 2 – 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şenliğe 35 ilden 50’si erkek, 18’i kız olmak üzere toplam 68 takım katıldı.

Kazanmanın ya da kaybetmenin olmadığı şenlikte, yurdun dört bir yanından gelen minik basketbolcular aileleri ile birlikte 5 gün boyunca spor yapmanın yanı sıra her akşam farklı bir aktivite ile de kaynaşma fırsatı buldular. Şenlik boyunca açıkhava sinemasında Nims Island çocuk filmini izleyen ve piknikte doyasıya eğlenen minik basketçiler, Deniz Müzesi’ni gezip  TEMA yetkililerinden Küresel Isanma ile ilgili bir de sunum dinlediler. Şenliğe katılan 1.000 öğrenciye, şenlik sonrasında madalya ve katılım belgesi de verildi.

Türkiye’nin gıda markası olarak Ülker’in spor yapan, hareket eden, zinde ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunan projelerin içinde yer aldığına dikkat çeken Ülker Kurumsal İletişim genel Müdürü Zuhal Şeker, şöyle devam etti:

“Türkiye Basketbol Federasyonu ile organize ettiğimiz Basketbol Şenlikleri de bunlardan biri. Bu organizasyonlarda her yıl yaklaşık bin çocuğa sadece spor yapmayı değil, çevre bilinci, sinema sevgisi ve eğlenceyi de bir arada vermeye özen gösteriyoruz. Çünkü bugün bu bilinçle yetişen yarının büyükleri gelecekte daha duyarlı bireyler olacak. Ayrıca, Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklarımız paylaşmayı ve dostluk kurmayı da öğreniyor. Amacımız, sporu hayatlarının bir parçası haline getiren sağlıklı nesiller yetiştirilmesine olabildiğince katkıda bulunmak. Bu yöndeki çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.”

Ülker’in basketbolla tanışıklığının 1975 yılına dayandığını hatırlatan Zuhal Şeker, “Türkiye’de spora en büyük desteği veren Ülker, bu alana sadece maddi kaynak sağlamakla kalmıyor, birikimlerini, değerlerini ve tecrübelerini de aktarıyor” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise, “Artık bir gelenek haline gelen Ülker Minikler Basketbol Şenliği’nde çocuklarımız, basketbolun güzelliklerinin yanı sıra sportif rekatebi, sportmenlik ruhunu, dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik duygularını da doyasıya yaşıyor” şeklinde konuştu.
    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU