HABERLER

Ülker yeni markası Chewy ile sakız pazarındaki iddiasını güçlendiriyor

Ülker, Chewy ile 2007 yılının ilk yarısında pazar payını yüzde 15’e çıkarmayı hedefliyor. Tamamen Türkiye’de geliştirilip üretilen Chewy’nin içeriğinde yapay renklendirici bulunmuyor.

Ülker, tamamen Türkiye’de üretilip geliştirilen ve içinde yapay renklendirici bulunmayan Chewy Draje Sakızları’nı ilk kez Trend Show’da hedef kitlesi gençlerle buluşturdu. Chewy Draje Sakızları, ilk etapta 4 farklı çeşidi ile tüketicinin beğenisine sunuldu.

Yıllık 100 milyon dolarlık tüketim hacmine sahip draje sakız pazarında daha güçlü bir oyuncu olmaya hazırlanan Ülker, Chewy Draje Sakızları ile 2007 yılının ilk yarısında pazar payını yüzde 15’e çıkartacak. “Draje” olarak tanımlanan kaplamalı sakız kategorisi, toplam sakız pazarının yüzde 53’ünü oluşturuyor.

Chewy Draje Sakızları için üretim - ambalajlama bölümleri yenilendi. AR-GE çalışmaları ile tüketicinin beklentileri net olarak ortaya çıkarıldı. Tüketicilerin beklentilerine uygun olarak yeni draje sakızlar, olabilecek en doğal içeriklerden üretildi. Lezzeti artırılmış ve içeriğinde hiçbir yapay renklendirici bulunmayan Chewy Draje Sakızları, rakiplerinden çok farklı, albenili yeni ambalaj tasarımları ile tüketicinin beğenisine sunuldu.

Baycan Genel Müdürü Turgut Ziyal, Chewy’nin draje sakız pazarında Ülker’in amiral gemisi olacağını belirterek şunları söyledi: “Chewy ile birlikte 2007 yılının ilk yarısında yüzde 15’lik pazar payına ulaşarak ön sıralara yükselmeyi hedefliyoruz. Ülker olarak sakız pazarındaki yeniliklerimiz Chewy ile sınırlı kalmayacak. Tüketicilere her zaman yenilikçi ürünler sunmaya ve tükettikleri üründe katma değer oluşturmaya devam edeceğiz. Ayrıca Türkiye’de üretilip geliştirilen bu yenilikçi ürünleri tüm dünyaya tanıtmayı da kendimize önemli bir görev kabul ediyoruz.”

Chewy, tüketicilerinin karşısına ilk etapta 4 ürünle çıkıyor:

Chewy 2’si 1 Arada:
Bu üründe 2 etki bir arada sunuluyor: AĞIZ SAĞLIĞI ve FERAH NEFES!
Chewy 2’si 1 arada içerdiği Xylitol sayesinde plak oluşumunu engelleyerek diş sağlığını korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki Gerçek Nane Aroması ile de nefesinize uzun süreli ferahlık katar.

Chewy Beyaz Dişler:
İçeriğindeki doğal karbonat ve enzimler sayesinde düzenli kullanıldığında dişlerinizin doğal beyazlığını korumaya yardımcı olur.

Chewy Meyve Bahçesi
Meyve lezzetinden vazgeçemeyenler… Gerçek Meyve Suyu Lezzetini bir de bu çekici kutuda deneyin…

Chewy Damla Tanesi
Chewy Damla Tanesi’nin eşsiz lezzetinin sırrı, içeriğindeki doğal damla sakızında saklıdır. Özel kıvamı ve doğal içeriği sayesinde damağınızda geleneksel damla sakızı tadını yaşatır.
    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU