HABERLER

Ülker’den “Alpella Spor Kulübü” açıklaması…

Alpella Spor Kulübün tüm haklarını Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği’ne devretme kararı alan Ülker, geleneksel  dört büyükler rekabetini basketbola da taşıyor.

Ülker’den konuya ilişkin yapılan açıklamada “Bu kararımızla basketbolun Türkiye’de daha  geniş bir coğrafyaya yayılmasına olanak tanımış olduk. Ayrıca taraftar potansiyeli ile Türkiye’nin 4. büyüğü olmaya hak kazanmış  Trabzonspor’un da bu büyük mücadeleye katılmasının önü açılmış oldu” denildi.

Türk sporunun en büyük destekçisi Ülker, basketbolda rekabetin heyecanın ve kalitenin yükselmesine katkıda bulunmak amacıyla, 1993/1994 sezonundan itibaren büyük başarılar kazanmış olan Ülker Spor Basketbol takımının ismini 2006/2007 sezonunda  Alpella olarak değiştirmişti. Basketbola olan desteğini sponsorluk yatırımları ile sürdüren Ülker’in  bu strateji değişikliği Türk basketbolunda büyük değişimlerin de başlangıcı oldu. Seyirci sayısı ve  televizyon yayın haklarında önemli artışların olmasının yanında  Ülker Grubu’ nun sponsorluk desteği verdiği takımlar hem Beko Basketbol Ligi’nde hem de Avrupa’nın en prestijli kupalarında büyük başarı elde ettiler.

Basketbol’da geçtiğimiz sezon 3 büyüklerin sürdürdüğü bu rekabete Ülker’in bu kararından sonra 4. büyük de katılmış olacak.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU