HABERLER

Ülker’den tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi…

Ülker’in geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, bu yıl 18 – 19 Nisan tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda yapılacak.

Ülker’den tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi Ülker’in desteği ile binlerce çocuk Ay Prensesi filmini ücretsiz izleyecek Tüm çocuklar, Ay Prensesi (The Secret of the Moonacre) adlı çocuk filminin ücretsiz biletlerini, filmin başlamasından üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek. 

Yıldız Holding’in amiral markası Ülker’in çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, ikinci kez çocuklarla buluşuyor. Bu yılki film, amcası ile yaşamak üzere Moonacre vadisine taşınan 13 yaşındaki Maria’nın, aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfetmesi ve bir anda büyülü bir maceranın başkahramanı olmasını anlatan The Secret of The Moonacre (Ay Prensesi).

Ülker’in desteği ve Fida Film işbirliğiyle 18 – 19 Nisan 2009 tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda ücretsiz gösterime girecek olan film, Elizabeth Goudge’nin “Küçük Beyaz At” adlı romanından beyazperdeye uyarlandı.

İki gün boyunca ücretsiz gösterim
Ülker olarak çocuklara yönelik projelere özel önem verdiklerini belirten Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, “Geçen yıl 33 ilde gerçekleştirdiğimiz gösterimlerde 125 bin çocuğumuza ücretsiz sinema izleme keyfi yaşatmıştık. Çok olumlu geri dönüşler aldık ve bu yıl illerimizin kapsamını biraz daha genişlettik. Hedefimiz, kalıcı ve sürekliliği olan projelerle çocuklarımızda yeni ufuklar açmak” şeklinde konuştu.

Türkçe’ye “Ay Prensesi” olarak çevrilen The Secret of the Moonacre adlı filmi, iki gün boyunca 200 bin çocuğun izlemesi hedefleniyor. Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek.
Başrollerini Dakota Blue Richards, Natascha McElhone, Ioan Gruffud ve Tim Curry’nin paylaşıldığı fantastik macera türündeki filmin yönetmenliği ise Terabithia Köprüsü filminin yönetmeni Gabor Csupo üstlendi.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU