HABERLER

Ülker’den tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi…

Ülker’in geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, bu yıl 18 – 19 Nisan tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda yapılacak.

Ülker’den tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi Ülker’in desteği ile binlerce çocuk Ay Prensesi filmini ücretsiz izleyecek Tüm çocuklar, Ay Prensesi (The Secret of the Moonacre) adlı çocuk filminin ücretsiz biletlerini, filmin başlamasından üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek. 

Yıldız Holding’in amiral markası Ülker’in çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, ikinci kez çocuklarla buluşuyor. Bu yılki film, amcası ile yaşamak üzere Moonacre vadisine taşınan 13 yaşındaki Maria’nın, aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfetmesi ve bir anda büyülü bir maceranın başkahramanı olmasını anlatan The Secret of The Moonacre (Ay Prensesi).

Ülker’in desteği ve Fida Film işbirliğiyle 18 – 19 Nisan 2009 tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda ücretsiz gösterime girecek olan film, Elizabeth Goudge’nin “Küçük Beyaz At” adlı romanından beyazperdeye uyarlandı.

İki gün boyunca ücretsiz gösterim
Ülker olarak çocuklara yönelik projelere özel önem verdiklerini belirten Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, “Geçen yıl 33 ilde gerçekleştirdiğimiz gösterimlerde 125 bin çocuğumuza ücretsiz sinema izleme keyfi yaşatmıştık. Çok olumlu geri dönüşler aldık ve bu yıl illerimizin kapsamını biraz daha genişlettik. Hedefimiz, kalıcı ve sürekliliği olan projelerle çocuklarımızda yeni ufuklar açmak” şeklinde konuştu.

Türkçe’ye “Ay Prensesi” olarak çevrilen The Secret of the Moonacre adlı filmi, iki gün boyunca 200 bin çocuğun izlemesi hedefleniyor. Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek.
Başrollerini Dakota Blue Richards, Natascha McElhone, Ioan Gruffud ve Tim Curry’nin paylaşıldığı fantastik macera türündeki filmin yönetmenliği ise Terabithia Köprüsü filminin yönetmeni Gabor Csupo üstlendi.

    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU