HABERLER

Yenilenen Chewy ile hem sağlığınızı koruyun hem ferahlayın

Ülker, Türkiye’de geliştirilip üretilen ve yapay renklendirici içermeyen Chewy’yi tüketicilerin beğenisine sundu. Chewy 2’si bir arada, Beyaz Dişler, Meyve Bahçesi ve Damla Tanesi çeşitleri ile hem dişlerinizin doğal beyazlığını koruyun hem ferahlayın…

Hiçbir yapay renklendirici içermeyen Chewy Draje Sakızları market raflarında yerini aldı. Chewy 4 farklı çeşidi ile hem dişlerinizin doğal beyazlığını ve sağlığını korumaya yardımcı oluyor, hem ferahlık hissi veriyor.

Ülker’in uzun süren tüketici araştırmaları sonucunda Türkiye’de geliştirdiği Chewy, olabilecek en doğal içeriklerden üretildi. Lezzeti artırılan ve içeriğinde hiçbir yapay renklendirici bulunmayan Chewy Draje Sakızları, çarpıcı yeni ambalaj tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Chewy ilk etapta 4 farklı çeşidi ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Chewy 2’si 1 Arada:
Bu üründe 2 etki bir arada sunuluyor: Ağız Sağlığı ve Ferah Nefes!
Chewy 2’si 1 arada içerdiği Xylitol sayesinde plak oluşumunu engelleyerek diş sağlığını korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki Gerçek Nane Aroması ile de nefesinize uzun süreli ferahlık katar.

Chewy Beyaz Dişler:
İçeriğindeki doğal karbonat ve enzimler sayesinde düzenli kullanıldığında dişlerinizin doğal beyazlığını korumaya yardımcı olur.

Chewy Meyve Bahçesi
Meyve lezzetinden vazgeçemeyenler… Gerçek meyve suyu lezzetini bir de bu çekici kutuda deneyin.

Chewy Damla Tanesi
Chewy Damla Tanesi’nin eşsiz lezzetinin sırrı, içeriğindeki doğal damla sakızında saklıdır. Özel kıvamı ve doğal içeriği sayesinde damağınızda geleneksel damla sakızı tadını yaşatır.
    • Ülker’den A Millilere “Memleket İçin Söyle” sürprizi

      Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı’na desteğini bu kez de tüm Türkiye’yle birlikte veriyor. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker Bisküvi 550 milyon dolarlık tahvil ihraç etti

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, yurtdışına 550 milyon ABD doları değerinde tahvil ihraç etti....

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, 2024 yılı ilk çeyrek finansallarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2024 yılının ilk çeyreğini 19,6 milyar TL ciro ile bitirdi. Ülker’in Türkiye ve yurt dışı operasyonları büyümeye devam etti. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker, ‘memleketini kalbinde taşıyanları’ Euro 2024 coşkusunda buluşturuyor

      Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’na geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, duygu dolu bir reklam filmine imza attı. Reklam filminde “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile Ülker, Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor. ...

      DEVAMINI OKU