HABERLER

Yıldız Holding markalarına Avrupa’dan dört “Üstün Lezzet Ödülü”

Yıldız Holding’in dört markası Ülker O’lala Sufle, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Uno Sofra Geleneksel ile Sofra % 100 Tam Buğday ekmekleri, “Yiyeceklerin Michelin Rehberi” olarak anılan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün Üstün Lezzet Ödülü’nü kazandı.

Yıldız Holding’in dört markası Ülker O’lala Sufle, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Uno Sofra Geleneksel ile Sofra % 100 Tam Buğday ekmekleri, “Yiyeceklerin Michelin Rehberi” olarak anılan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün Üstün Lezzet Ödülü’nü kazandı.

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (International Taste & Quality Institude - iTQi) 1961 yılından bu yana düzenlediği “Uluslararası Lezzet ve Kalite Ödülü Yarışması”, 120 şef ve 12 içecek uzmanından oluşan jüri tarafından yapılan titiz lezzet analizleri ardından sonuçlandı.

Yıldız Holding’in kategorilerinde lider markaları Ülker O’lala Sufle Kek, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Türkiye’de ambalajlı ekmek sektörünün öncüsü UNO’nun Sofra Geleneksel ve Sofra % 100 Tam Buğday ekmekleri ödüle layık görüldü. Avrupa’nın en prestijli aşçılık ve içecek derneklerinin üyelerinden oluşan ve 17 farklı ülkeden şef bulunan jüri, değerlendirmeleri “kör tadım testi” yöntemiyle gerçekleştiriyor.

Bu yıl ilk kez kek kategorisinde ‘iTQi’ın ödülüne layık görülen Ülker O’lala Sufle, hazırlanması zor ama bir o kadar da lezzetli sufleyi tüketicilerin beğenisine sunan ilk ürün oldu.

Tereyağı lezzetini %100 bitkisel yağların hafifliği ve sütün nefis hali kaymak ile birleştiren Ülker Teremyağ Gurme,  2015 yılında margarin kategorisinde ödül alan tek marka oldu.

UNO Sofra Geleneksel ve Uno Sofra 100 % Tam Buğday, Anadolu’nun buğdaylarından elde edilen un ve yıllardır özenle muhafaza edilen maya çeşitleriyle yoğurulan hamurun; taş fırınlarda pişirilmesiyle ortaya çıkıyor.

Ülker İçim peynir ailesinden ise, süzme beyaz peynir, labne, kaşar peynir ve beyaz peynir “Üstün lezzet Ödülü” almaya layık görüldü. Ülker İçim Süzme beyaz peynir, “sıradışı lezzet ödülü” olarak verilen 3 yıldızla ödüllendirildi.

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU