4-6 Kişilik 10 Dakika
Malzemeler
- 10 adet çilek
- 3 yemek kaşığı krema
- 5 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 paket vanilya
- 50 gr Ülker Beyaz Pul Çikolata
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 yumurta
- 1 paket McVitie’s Saklıköy Klasik Bisküvi
Hazırlanışı
Çilekleri ayıklayıp dilimleyin.
McVitie’s Saklıköy Klasik Bisküvileri hafif iri kalacak şekilde mutfak robotundan geçirin.
Süt, şeker, un, nişasta, krema ve yumurtayı derin bir tencerede karıştırarak pişirin. Kıvamı koyulaşan muhallebiye 1 paket vanilya ve Ülker Beyaz Pul Çikolatayı ekleyip karıştırın.
Kaselerin tabanına biraz bisküvi kırıntısı serpiştirin. Üzerine biraz muhallebi ekleyin. Çilekleri kesik kısımları dışa gelecek şekilde bardağın ya da kasenin etrafına yerleştirin. Bardakları, üzerinde bir parmak boşluk kalacak şekilde muhallebi ile doldurun. Üzerlerini bisküvi kırıntıları ve çileklerle süsleyin. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirip soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
-
Halley Pastası
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Çikolatalı Çilekler
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Lezzetli Kadayıf Topları
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Mozaik Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Rulo Pastalı Supangle
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN