Lezzetli Kadayıf Topları

15-20 Kişilik 20 Dakika 10 Dakika

Malzemeler

  • 120 gr Ülker Bitter pul çikolata
  • 80 gr Ülker Beyaz pul çikolata
  • 100 ml krema
  • 200 gr tel kadayıf

Hazırlanışı

Kadayıfı ince kıyın ve bir tavada rengi kahverengi olana kadar kavurun. Kavrulmuş kadayıfı derin bir kase içine alın.

Diğer yanda kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. Ülker Bitter Pul Çikolata ve Ülker Beyaz Pul Çikolata’yı ekleyip ocaktan alın, çikolatalar eriyene kadar karıştırın.

Erimiş çikolatayı kadayıfın üzerine döküp iyice karıştırın. Daha sonra küçük parçalar alıp yuvarlayın ve yağlı kağıt üzerine dizin. Buzdolabında bir süre soğuttuktan sonra servis yapın.

Afiyet Olsun!