15-20 Kişilik 20 Dakika 10 Dakika
Malzemeler
- 120 gr Ülker Bitter pul çikolata
- 80 gr Ülker Beyaz pul çikolata
- 100 ml krema
- 200 gr tel kadayıf
Hazırlanışı
Kadayıfı ince kıyın ve bir tavada rengi kahverengi olana kadar kavurun. Kavrulmuş kadayıfı derin bir kase içine alın.
Diğer yanda kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. Ülker Bitter Pul Çikolata ve Ülker Beyaz Pul Çikolata’yı ekleyip ocaktan alın, çikolatalar eriyene kadar karıştırın.
Erimiş çikolatayı kadayıfın üzerine döküp iyice karıştırın. Daha sonra küçük parçalar alıp yuvarlayın ve yağlı kağıt üzerine dizin. Buzdolabında bir süre soğuttuktan sonra servis yapın.
Afiyet Olsun!
-
Halley Pastası
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Çikolatalı Çilekler
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Mozaik Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Efsane Manolya
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Rulo Pastalı Supangle
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN