6-8 Kişilik 20 Dakika 2 Saat
Malzemeler
- 200 gr Ülker Bitter Kuvertür Çikolata
- 125 ml krema
- 2 paket Ülker Saklıköy Klasik Bisküvi
- 100gr tereyağı yada margarin
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- Dövülmüş fındık veya ceviz
Hazırlanışı
Öncelikle krema ve Ülker Bitter Kuvertür çikolatayı kısık ateşte eriyene kadar karıştırın. Çikolata tamamen eridikten sonra tereyağını ve pudra şekerini eleyerek ilave edin, tüm malzemeler homojen bir hal aldıktan sonra altını kapatıp ılımaya bırakın. Ayrı bir kapta Ülker Saklıköy Klasik bisküviyi ufalayın, dövülmüş fındık veya cevizlerle beraber yaptığınız çikolatalı karışıma ekleyip iyice karıştırın hamur haline getirin. Bir streç filmin üzerine veya bir kek kalıbına hamuru alın, rulo şeklini verip buzdolabında soğumaya bırakın. Mozaik pastanızı dilimleyin, isteğe bağlı olarak çikolata sosu ve antep fıstığıyla servis edin.
Afiyet Olsun!
-
Halley Pastası
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Çikolatalı Çilekler
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Lezzetli Kadayıf Topları
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Efsane Manolya
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Rulo Pastalı Supangle
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN